Openingsuren

Maandag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 06/12 GeslotenGesloten
Donderdag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 03/12 Na afspraakNa afspraak

Info

Kom terecht in een waaier van behandelingen bij Schoonheidsinstituut Zanty

Bij Schoonheidsinstituut Zanty kan je terecht voor behandelingen gaande van pedicure en gelnagels tot een gelaatsverzorging en ontharingen. Iedereen wilt toch een stralend voorkomen hebben. Bij Schoonheidsinstituut Zanty zijn ze ervan overtuigd dat we ons lichaam en huid op de correcte manier moeten verzorgen. Ze streven ernaar om hun klanten steeds met een glimlach te ontvangen zodat elk bezoek een aangename beleving kan zijn.
 

Perfecte 'me-time'

Schoonheidsinstituut Zanty bied je een persoonlijke service aan. Iedereen heeft af en toe nood aan een momentje me-time. Ann Van Den Eynde wilt daar zeer graag mee helpen. Zij helpen je graag met de dagelijkse verzorgingsroutine met de beste en veiligste producten voor je huid. Dankzij de opleidingen blijft zij steeds up-to-date betreffende de nieuwste technieken en behandelingen. 
 

Schoonheidsinstituut Zanty is alles wat je nodig hebt in één zaak

Je kan er terecht voor gelaats- en wellnessbehandelingen en ook voor ontharingen, manicure, pedicure, make-up en gelnagels. Naast de klassieke ontharingen heeft Ann ook een specialisatie in suikerontharingen. Voor het pijnloos en snel verwijderen van die overbodige haartjs. Zeker het proberen waard. Zij streven enkel naar het beste voor hun klanten en staan steeds klaar met het juiste advies. 

Wacht niet langer en plan onmiddellijk je afspraak bij Schoonheidsinstituut in Tremelo! Dat kan op het nummer 0495/35 59 96. Klik ook zeker eens door naar haar website http://www.zanty.esthios.com/ .

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Zanty-Schoonheidsinstituut een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond