PODOTHERAPIE

  • PODOFIXEen actieve plakbeugel kan voor alle soorten van vervormde, pijnlijke, ingegroeide, gekrulde nagels gebruikt worden. Deze vorm van nagelcorrectie is geschikt om de nagel in de natuurlijke gezonde vorm te brengen. zo worden klachten snel en duurzaam aangepakt. Kom langs en verlos jezelf van de pijn met deze nagelbeugel.
  • LCN - Wilde Pedique - nagelcorrectie - onychoplastie: ??Baalt u ook zo verschrikkelijk van uw hardnekkige schimmel- of kalknagels? Durft u uw tenen niet te laten zien? GOED NIEUWS!                                    Lcn is een professionele teennagelcorrectie van geheel of gedeeltelijk beschadigde gescheurde, kalk en schimmelnagels. Kan ook gebruikt worden voor correctie ingegroeide nagels. Dit gebeurt d.m.v. Een elastische kunststof gel  of acrylgel die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen. De methode werkt corrigerend en behandelt ook de schimmel in de nagel(mits ook thuisgebruik vloeistof) door de anti-mycotische stof in de gel. Deze gel kan ook esthetisch op de gezonde natuurlijke nagel gebruikt worden i.c.m. French look.
  • ORTHESEN: Weke likdoorns komen voor tussen de tenen en kunnen heel pijnlijk zijn! Door het laten maken van orthese op uw maat kan u de pijn laten verlichten of likdoorn verdwijnen. Kan ook gemaakt worden wanneer de tenen zicht overlappen.
  • KLOVEN, EELT? Overmatig eelt en kloven op uw hielen en ondervoet zijn niet alléén vreselijk pijnlijk, maar ontsieren ook uw voeten! Pak de oorzaak dan ook aan door thuisgebruik met een voetrasp en voedende balsem. Dit i.c.m.een gespecialiseerde voetverzorging.
  • LIKDOORN, EELTPITAls de druk door wrijving of slechte stand van voeten aanhoudt, vooral op een specifieke plaats, kan het eelt een likdoorn of eeltpit veroorzaken met een harde kern en pijn veroorzaken.