Openingsuren

Maandag 23/05 Gesloten
Dinsdag 17/05 Gesloten
Woensdag 18/05 11:00 - 23:00
Donderdag 19/05 11:00 - 23:00
Vrijdag 20/05 11:00 - 23:00
Zaterdag 21/05 11:00 - 23:00
Zondag 22/05 11:00 - 23:00

Info

100% Ontspanning vind je alleen bij Carpe Diem in Aarschot

Carpe Diem Aarschot is een luxe wellnesscenter dat in de zomer van 2018 volledig vernieuwd is. Verwacht ultieme ontspanning, kraaknette units, topservice, kwaliteit, beleving en 100% privacy.
 

Privéwellness met sauna, infraroodlounge, whirlpool en dakterras

Je kan tijdens de reservatie kiezen uit tal van privésauna-arrangementen; van een basis-arrangement tot een arrangement met grote fingerfoodschotel, fles cava of allebei. Alle arrangementen houden in dat je onder meer kan genieten van een heerlijk warm massagebad/bubbelbad (tophygiëne: elke bezoeker krijgt vers water!), een modern uitgeruste Finse sauna (temperatuur zelf te regelen), een comfortabele state-of-the-art infraroodlounge (Red Dot Design Award), een verwarmd/overdekt buitenterras en een touchscreen waar je de kleur van de sfeerverlichting van de faciliteiten of de muziek kan aanpassen voor een optimale, persoonlijke relaxte sfeer.
 

Verwennerij voor alle zintuigen

Ook het geurtje voor de whirlpool, de sauna en het scrubzout kan je bij aanvang van het bezoek zelf kiezen. Jouw privacy staat altijd centraal en om deze te respecteren worden drankjes en hapjes steevast doorgegeven via een doorgeefluikje: je zal nooit zichtbaar zijn voor andere gasten of de uitbaters! Laat je badlinnen thuis in de kast liggen, deze zijn standaard altijd inbegrepen, alsook 5 euro frisdrankbudget en een verzorgd hapje van het huis. 
 

Bad-, lichaam- en verzorgingsproducten

Ten slotte kan je de verwenning naar jouw thuis halen met de aangeboden wellness- en verzorgingsproducten van Carpe Diem. Je vindt vanaf heden alle producten ook in de online webshop! Ontdek de webshop hier: sensum.shop

 

Voor meer details over de aangeboden producten en diensten, samen met de bijbehorende prijzen, kan je altijd terecht op www.carpediemaarschot.be. Met al jouw verdere vragen of om reservaties te maken kan je de zaak steeds bereiken via het nummer 016/55 10 05. 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Vriendelijkste Wellness Vlaanderen

Geweldig, dankzij jullie zijn wij benoemd tot Vriendelijkste Wellness van Vlaanderen en tot Laureaat voor Vriendelijkste Handelaar Aarschot. Dit is onwerkelijk voor ons. Heel hard bedankt voor deze erkenningen!

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Carpe Diem een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews