Openingsuren

Maandag 08/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 09/03 GeslotenGesloten
Woensdag 10/03 12:00 - 02:00
Donderdag 11/03 12:00 - 02:00
Vrijdag 12/03 12:00 - 02:00
Zaterdag 13/03 12:00 - 02:00
Zondag 07/03 12:00 - 00:00

Info

Sinds november 2020 vind je onze verzorgingsproducten ook op sensum.shop!

Carpe Diem Aarschot is een luxe wellnesscenter dat in de zomer van 2018 volledig vernieuwd is. Verwacht ultieme ontspanning, kraaknette units, topservice, kwaliteit, beleving en 100% privacy.

 

Privéwellness met sauna, infraroodlounge, massagebad en dakterras

U kan tijdens de reservatie kiezen uit tal van privésauna-arrangementen; van een basis-arrangement tot een arrangement met grote fingerfoodschotel, fles cava of allebei. Alle arrangementen houden in dat u onder meer kan genieten van een heerlijk warm massagebad/bubbelbad (tophygiëne: elke bezoeker krijgt vers water!), een modern uitgeruste Finse sauna (temperatuur zelf te regelen), een comfortabele state-of-the-art infraroodlounge (Red Dot Design Award), een verwarmd/overdekt buitenterras en een touchscreen waar u de kleur van de sfeerverlichting van de faciliteiten of de muziek kan aanpassen voor een optimale, persoonlijke relaxte sfeer.

Ook het geurtje voor de whirlpool, de sauna en het scrubzout kan u bij aanvang van het bezoek zelf kiezen. Uw privacy staat altijd centraal en om deze te respecteren worden drankjes en hapjes steevast doorgegeven via een doorgeefluikje: u zal nooit zichtbaar zijn voor andere gasten of de uitbaters!

Laat je badlinnen thuis in de kast liggen, deze zijn standaard altijd inbegrepen, alsook 5 euro frisdrankbudget en een verzorgd hapje van het huis. 

Heerlijke verwenmassages


Kom langs bij Carpe Diem en geniet van een van de deugddoende massages uit het aanbod. Deze massages kunnen naargelang uw wensen meer gefocust zijn op uw spieren of uw genot. U kan opteren voor een stevige sportmassage, een bijzondere hotstone of een heerlijke verwenmassage.
 

Badproducten, scentchips en andere producten

Ten slotte kan u de verwenning naar u thuis halen met de aangeboden wellness- en verzorgingsproducten van Carpe Diem. De aangeboden producten komen overeen met degenen die in het wellnesscenter gebruikt worden, dus als u eenmaal bent langsgekomen bent u vast onmiddellijk overtuigd van hun onklopbare kwaliteit! U vindt vanaf heden alle producten ook in onze online shop! Ontdek de webshop hier: sensum.shop

 
Voor meer details over de aangeboden producten en diensten, samen met de bijbehorende prijzen, kan u altijd terecht op www.carpe-diem-aarschot.be. Met al uw verdere vragen en om reservaties te maken kan u de zaak bereiken via het nummer 016/55 10 05.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews