Openingsuren

Maandag 18/01 Na afspraak
Dinsdag 19/01 Na afspraak
Woensdag 20/01 Na afspraak
Donderdag 21/01 Na afspraak
Vrijdag 22/01 Na afspraak
Zaterdag 23/01 Na afspraak
Zondag 17/01 Na afspraak

Foto’s

Info

Dakwerken De Bie uit Langdorp

Heeft u schade? Is uw dak aan renovatie toe? Of denkt u aan gevelbekleding?
Bij Dakwerken De Bie, gelegen in Langdorp, kan u terecht voor renovatie en nieuwbouw van zowel platte als hellende daken, plaatsing van gevelbekleding, alle soorten timmerwerken en herstellingen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van duurzame en kwaliteitsvolle materialen, zodat u verzekerd bent van een stevig dak boven uw hoofd.

Met meer dan 10 jaar ervaring in zijn vak staat zaakvoerder Glenn De Bie garant voor een goede service, kwaliteitsvol werk en betrouwbaarheid. Drie normen die Glenn hoog in het vaandel draagt. Om zijn service te optimaliseren behaalde de jonge ondernemer in 2017 een getuigschrift voor Resitrix-plaatser niveau II.


Dakconstructie

Om een stevige basis van uw hellend dak te garanderen, is een sterk onderliggende dakconstructie van groot belang. Glenn De Bie komt eerst ter plaatse om uw huidige dakconstructie te bekijken. Op deze manier kan er correct beoordeeld worden in hoeverre de huidige toestand van uw dak behouden kan worden of dat deze een aanpassing nodig heeft. Een gratis offerte wordt opgemaakt.


Daktimmerwerken

Ook in timmerwerken heeft zaakvoerder Glenn jarenlange ervaring, en kan dus alle mogelijke vormen en stijlen aan. Een dakconstructie verzorgd door Glenn en zijn team staat gelijk aan een sterke en duurzame ondersteuning van uw dak.


Onderdak

Een onderdak is een folie dat uw dakconstructie en isolatie beschermt tegen stof, vocht en alle andere weeromstandigheden. Dakwerken De Bie werkt steeds met een gewapend onderdak, dat luchtdicht, waterdicht en damp-open is. Door een correcte, nauwkeurige en zorgvuldige plaatsing bent u zeker van een dak dat aan alle normen voldoet.


Dakbedekking

U bent hier op de Veelsebaan nr 37te Langdorp aan het juiste adres voor de dakbedekking voor zowel hellende als platte daken.

Voor de dakbedekking van hellende daken zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zo zijn er verschillende vormen, maten en kleuren. Ook heeft u de keuze uit betonnen dakpannen, keramische dakpannen, natuurleien of kunstleien.

Voor platte daken wordt er hoofdzakelijk gebruik gemaakt van EPDM en roofing.
EPDM is een waterdichte rubbersoort die gebruikt wordt om platte daken mee te bedekken. Roofing wordt dan weer gemaakt door middel van aardolie in combinatie met polyester of glasvlies.

Maar ook groendaken zijn de laatste jaren sterk hun intrede aan het maken en zijn voorzien van een tuin of beplanting. We onderscheiden intensieve en extensieve groendaken. De eerst genoemde groendaken zijn voorzien van een tuin en kunnen begroeid zijn met struiken, kruiden, grassen en zelfs bepaalde soorten bomen. Mossen, vetplanten en eventueel kruiden die weinig onderhoud vragen begroeien de extensieve groendaken.


Gevelbekleding

Naast alle algemene dakwerken zorgt De Bie ook voor een vakkundige plaatsing van gevelbekleding. Ook hier zijn er verschillende opties; zo is er een hardhouten gevelbekleding, een zachte houtsoort en plaatmaterialen.


Herstellingen schade

Heeft u stormschade opgelopen aan uw dak of gevelbekleding? Dakwerken De Bie komt zo snel mogelijk langs om de schade op te meten. Nadien ontvangt u een vrijblijvende offerte en wordt er eventueel een herstelling gepland. 


 

Ligging en routebeschrijving