Openingsuren

Maandag 24/06 Na afspraak
Dinsdag 25/06 Na afspraak
Woensdag 26/06 Na afspraak
Donderdag 27/06 Na afspraak
Vrijdag 28/06 Na afspraak
Zaterdag 29/06 Na afspraak
Zondag 30/06 Gesloten

Info

Elektriciteit leggen of ventilatie plaatsen, samen met De Groof Zelfbouw doe je het zelf

Dankzij De Groof Zelfbouw zorg je zelf, en voor minder geld voor de installatie van de belangrijkste nutsvoorzieningen van je woning. Je bespaart op uurlonen terwijl je wordt begeleidt door een profesioneel team. De werkmethodes van De Groof Zelfbouw zijn duidelijk en eenvoudig, je hoeft zeker geen voorkennis te hebben om ermee aan de slag te gaan. Het team van Frank De Groof zijn altijd klaar met het nodige raad en advies. Ze werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en maken gebruik van de meest recente technologieën. De installaties zijn volledig veilig, up to date, ecologisch verantwoord en klaar voor de toekomst.
 

Vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring

Dankzij de zelfontwikkelde en persoonlijke begeleidingsmethode van De Groof Zelfbouw mogen zelfbouwers rekenen op een slagingspercentage van 100%. Reeds meer dan 800 zelfbouwers legden met succes zelf elektriciteit, hebben ventilatie geplaatst of installeerden een centraal stofzuigsysteem.
 

Unieke stapsgewijze begeleidingsmethode

Zaakvoerder Frank De Groof ontwikkelde een eigen begeleidingsmethode die zich op tal van vlakken weet te onderscheiden van andere bedrijven die zich richten op zelfbouwers. Voor elk project wordt er voorgaand een kennismakingsgesprek gepland, op deze manier kunnen ze bij De Groof Zelfbouw werken op maat en een heldere prijsofferte uitwerken die volledig onderbouwd is met technische plannen. Elke zelfbouwer start pas na een individuele cursus. De Groof Zelfbouw levert stapsgewijs de materialen persoonlijk en ze voorzien de materialen van heldere symbolen zodat je eenvoudig zelf de link kunt leggen met de instructies op het plan. 
 

Persoonlijke opvolging door ervaren vakmannen

Frank De Groof volgt elk zelfbouwproject persoonlijk op, het start vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de finale oplevering. Daarbij wordt hij bijgestaan door zijn vaste medewerker die eveneens een elektricien is met vele jaren ervaring. 
 

Zelf aan de slag 

Stel de werken niet langer uit, sla de handen uit je mouwen en ga aan de slag dankzij de hulp van De Groof Zelfbouw.  TIjdens het project zijn ze 7 dagen op 7, 24/24 bereikbaar als je met vragen zit of meer uitleg wenst. Frank en zijn team zijn er voor jou om samen een succes te maken van je project.

Ligging en routebeschrijving