Openingsuren

Maandag 05/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 06/10 GeslotenGesloten
Woensdag 30/09 09:00 - 18:00
Donderdag 01/10 09:00 - 18:00
Vrijdag 02/10 09:00 - 18:00
Zaterdag 03/10 09:00 - 17:00
Zondag 04/10 GeslotenGesloten

Info

Voor bakbenodigdheden in Paal, nabij Beringen, bent u aan het juiste adres bij Bakbenodigdheden Marc & Erna. Sinds 2002 kunt u in deze winkel terecht voor al uw keukengerief en ingrediënten om heerlijk mee te bakken of koken.

 

Alle materialen voor lekker gebak

Staat u graag in de keuken en bereidt u met plezier uw eigen gebak? Bij Bakbenodigdheden Marc & Erna uit Paal vindt u speciale bakvormen voor muffins, cupcakes en koekjes. Maar ook handige spuitzakken behoren tot het assortiment. De winkel te Beringen voorziet u van degelijk basismateriaal en nog veel meer voor de gevorderde bakkers.

 

Bakbloem en andere ingrediënten

Ook voor de ingrediënten van uw gebakjes kunt u bij Bakbenodigdheden Marc & Erna terecht. Met verschillende soorten bloem bakt u de heerlijkste taarten en koekjes. Ook andere zoetigheden en handige bakmixen liggen hier in de winkelrekken. Ook aan de afwerking wordt gedacht, zo vindt u hier een ruim assortiment aan eetbare en niet-eetbare versieringen. Houdt u niet zo van zoet, maar bakt u wel graag uw eigen brood? Bakbenodigdheden Marc & Erna biedt dertig soorten bloem voor u ter beschikking, waaronder maya, spelt, wit, waldkorn en volkoren.

 

Keukengerei van hoge kwaliteit

Het assortiment aan materiaal voor in de keuken is van hoge kwaliteit en heeft een mooi design. De potten, pannen en andere kookbenodigdheden in de winkel te Beringen zijn trouwens enorm betaalbaar, zodat iedereen dit hoogstaand materiaal kan aanschaffen.

 

Handige keukenartikelen en klein keukenmateriaal

Naast alles voor op tafel bevat het assortiment van Bakbenodigdheden Marc & Erna ook verscheidene leuke kookcadeaus. Een pasta- of broodmachine is immers steeds een fijn geschenk. Maar ook mixers, snijplanken, zeven uit inox en kleiner keukenmateriaal zoals serviezen kunt u hier vinden.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Nee... 7,3 Review door: Anne-Marie
top... 9,9 Review door: Catharina
Fijne feestdagen en een gezond 2... 8,9 Review door: Diane
altijd vriendelijk en behulpzaam... 9,5 Review door: Eddy
Toffe zaak met groot assortiment... 10 Review door: Chris
ruime keuze in versieringen voor... 9,2 Review door: André