Andere belangrijke handelaars

Bouwwerken Beyens Kevin

Openingsuren

wij sluiten met Kerst en Nieuwjaar tussen 22/12/2016 en 2/01/2017

Foto’s

Info

Kevin Beyens is uw betrouwbare partner voor al uw bouwwerken,. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie, zowel voor particulieren als bedrijven

Nieuwbouw

Bouwwerken Kevin Beyens is gespecialiseerd in het van A tot Z realiseren van uw nieuwbouwproject waarbij ze met de grootst mogelijke zorg instaan voor de ruwbouw van een nieuwe woning, villa, winkel of appartement. Wilt u graag energiezuinig bouwen? Dan wordt er vanzelfsprekend rekening gehouden met uw wensen.
Bouwwerken Beyens bespreekt samen met u de mogelijkheden en zorgt voor een gratis prijsofferte. Daarna kan uw volledige nieuwbouw gerealiseerd worden, van kelder tot dak, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur, budget en timing.
 

Renovatie

Bouwwerken Kevin Beyens pakt echter niet enkel de ruwbouw aan, maar neemt ook kleinere en grote renovaties voor zijn rekening. Reparaties, isolatie plaatsen of volledige vernieuwingen van constructies vormen voor ons dan ook een fluitje van een cent.
Hebt u een ouder huis gekocht, met weinig modern comfort en voorzieningen? Dan zorgt Bouwwerken Kevin Beyens voor een complete renovatie zodat het voldoet aan de moderne standaarden wat betreft isolatie, veiligheid en comfort. Hebt u een onderneming in volle bloei is en uw personeelsbestand aan het uitbreiden, ook dan kan een vernieuwde of extra ruimte bijzonder welkom zijn.
 

Grond- en afbraakwerken

Bouwwerken Kevin Beyens is enerzijds uw specialist voor de afbraak van grote en kleine constructies en gebouwen. Afbreken, slopen en ontmantelen gebeurt op een uiterst veilige manier.
Anderzijds beschikt Bouwwerken Kevin Beyens over de nodige vakkennis bij het professioneel plaatsen van de fundering van uw woning, waarbij afhankelijk van het type constructie en de eigenschappen van de bouwgrond, verschillende soorten kunnen toegepast worden.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Bouwwerken Beyens Kevin, 3580 Beringen, Eikenstraat 9