In Balans bij Elfi

Openingsuren

Maandag 25/11 Na afspraak
Dinsdag 26/11 Na afspraak
Woensdag 27/11 Na afspraak
Donderdag 21/11 Na afspraak
Vrijdag 22/11 Na afspraak
Zaterdag 23/11 Na afspraak
Zondag 24/11 Gesloten

Info

In Balans bij Elfi

Bij In balans bij Elfi in Paal-Beringen kan u terecht voor diverse behandelingen die uw huid zichtbaar verbeteren. Bovendien zit u hier ook goed voor andere behandelingen zoals Natural Facelift, suikerontharing en make-up. Daarnaast kan je ook terecht voor persoonlijk advies voor een gezond lichaam zoadat jij je helemaal in balans voelt.
 

Persoonlijke begeleiding naar een gezonde en stralende huid

Droomt u van een mooie, gezonde en stralende huid zonder roodheden en acné? Wilt u graag weten of uw verzorgingsproducten afgestemd zijn op uw huidtype? Elfi helpt u aan antwoorden en brengt uw huid in topvorm door de huidvriendelijke en anti-aging behandelingen. Voor ieder huidtype wordt er gekozen voor de meest efficiënte behandelingen en producten.

Elfi laat u een stralende huid ook werkelijk ervaren, beginnend met een kennismakingsbehandeling op maat. Tijdens deze sessie wordt nagegaan of uw huidige cosmeticaproducten ook werkelijk voldoen om uw huid te doen stralen. Ondertussen krijgt u een korte uitleg over hoe de juiste producten kunnen zorgen voor uw droomhuid. Daarna mag u plaatsnemen in de behandelingsstoel voor een grondige huidanalyse. Aan de hand van de resultaten van de analyse wordt verdergegaan met een gelaatsverzorging op maat. Tijdens de verzorging leert u hoe u zelf thuis uw routine huidverzorging hoort te doen, stap voor stap.

Ook als uw huid problemen vertoont zoals couperose, rosacea, acne, hyperpigmentatie, eczeem, psoriasis, rokershuid, droge huid, overgevoeligheid, enzoverder mag u een aangepaste behandeling verwachten.

Ligging en routebeschrijving