Openingsuren

Maandag 17/05 Na afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraak
Zondag 16/05 Gesloten

Info

In Balans bij Elfi

Bij In balans bij Elfi in Paal-Beringen kan u terecht voor diverse behandelingen die uw huid zichtbaar verbeteren. Bovendien zit u hier ook goed voor andere behandelingen zoals Natural Facelift, suikerontharing en make-up. Daarnaast kan je ook terecht voor persoonlijk advies voor een gezond lichaam zoadat jij je helemaal in balans voelt.
 

Persoonlijke begeleiding naar een gezonde en stralende huid

Droomt u van een mooie, gezonde en stralende huid zonder roodheden en acné? Wilt u graag weten of uw verzorgingsproducten afgestemd zijn op uw huidtype? Elfi helpt u aan antwoorden en brengt uw huid in topvorm door de huidvriendelijke en anti-aging behandelingen. Voor ieder huidtype wordt er gekozen voor de meest efficiënte behandelingen en producten.
 

Huidanalyse

Elfi laat u een stralende huid ook werkelijk ervaren, beginnend met een kennismakingsbehandeling op maat. Tijdens deze sessie wordt nagegaan of uw huidige cosmeticaproducten ook werkelijk voldoen om uw huid te doen stralen. Ondertussen krijgt u een korte uitleg over hoe de juiste producten kunnen zorgen voor uw droomhuid. Daarna mag u plaatsnemen in de behandelingsstoel voor een grondige huidanalyse. Aan de hand van de resultaten van de analyse wordt verdergegaan met een gelaatsverzorging op maat. Tijdens de verzorging leert u hoe u zelf thuis uw routine huidverzorging hoort te doen, stap voor stap.
 

Huidproblemen

Ook als uw huid problemen vertoont zoals couperose, rosacea, acne, hyperpigmentatie, eczeem, psoriasis, rokershuid, droge huid, overgevoeligheid, enzoverder mag u een aangepaste behandeling verwachten.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder, het is toppie !!!... 9,9 Review door: Greta
Het is zalig en deugddoend om do... 10 Review door: Willy
Top... 7,8 Review door: Stan
Doe zo verder... 8,2 Review door: Aya
πŸ‘β˜ΊοΈπŸ₯‚... 8,5 Review door: Lizzy