Openingsuren

Maandag 29/11 Na afspraak
Dinsdag 30/11 Na afspraak
Woensdag 01/12 Na afspraak
Donderdag 02/12 Na afspraak
Vrijdag 03/12 Na afspraak
Zaterdag 27/11 Na afspraak
Zondag 28/11 Na afspraak

Info

Bellefroid in Bertem geeft jouw de nodige steun tijdens het overlijden van een dierbare

Het overlijden van een dierbare is een droeve en stresserende gebeurtenis. Het is een periode van verdriet gevuld met vele vragen, en gevolgd door de regeling van ook heel wat praktische zaken. Deze zaken laat u best over aan een betrouwbare professional, zoals Bellefroid.
 

Begeleiding en info bij een overlijden

Alle onnodige kopzorgen door de praktische regelingen bij de uitvaart van een dierbare kunnen het rouwproces verstoren. Daarom is het beter de uitvaart te laten regelen door een derde partij met verstand van zaken en een professionele, begripvolle houding. Bellefroid stelt zich tot uw beschikking in het u begeleiden door dit moeilijke proces. Concreet staan zij onder meer in voor een goede informering en persoonlijke begeleiding bij het overlijden van een dierbare.
 

Organisatie van uitvaarten en begrafenissen

De uitvaartdienst staat garant voor een goede organisatie van uw uitvaarten en begrafenissen. Deze gebeuren op wens van de klant en aangepast aan de voorkeuren van de nabestaanden, zodat zij de overledene op gepaste en eerbiedige wijze kunnen herdenken. De opties zijn breed: u kan kiezen voor een klassieke begrafenis, een crematie met of zonder uitstrooiing … Alle praktische regelingen worden getroffen door Bellefroid.
 

Grafkisten, urnen, grafstenen en bloemstukken

Alle voorwerpen die nodig zijn voor tijdens en na het begravingsritueel worden voorzien door Bellefroid. Hierin inbegrepen zitten urnen, grafzerken, grafkisten en bloemstukken, allemaal in verschillende stijlen en prijsklassen, zodat u de herdenking van uw nabestaande kan aanpassen aan diens persoonlijkheid. Voor een vollediger beeld van het aanbod komt u best even langs.

Heeft u nog vragen of wenst u gebruik te maken van de diensten van Bellefroid? Laat ze dan een memorabele begrafenis regelen na een afspraak via het nummer 02/688 44 94.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/