Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Bertem

Donderdag 30 mei 2024 13:46 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Bertem.

Alle handelaars in Bertem kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Bertem.
Heb jij een zaak in Bertem en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Bertem langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Bertem mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 574 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Bakkerij oud berthem-9.22/10
Bij bakkerij Oud Berthem in Bertem vind je meer dan alleen brood en banket. Naast een uitgebreid assortiment aan broden, waaronder verrassingsbroden en ontbijtkoeken, bieden ze ook heerlijke patisserie en fototaarten aan. Voor de lunch zijn er vers belegde broodjes verkrijgbaar, van klassieke smaken tot speciale combinaties, en ook charcuterie voor op de boterham is beschikbaar. Met een focus op verse producten en huisgemaakt lekkers, is een bezoek aan Oud Berthem een aanrader voor liefhebbers van kwaliteit en smaak.

Veronica Cars-9.42/10
Veronica Cars in Bertem is dé expert in luxueus busvervoer, met meer dan 30 jaar ervaring in comfortabele en luxe-reizen. Hun diensten omvatten luxetransport, luchthavenvervoer, werkvervoer en schoolvervoer, allemaal met de garantie van comfort en zorgeloosheid. Als reisbureau bieden ze ook reizen op maat aan, inclusief transfers van en naar de luchthaven, en verzorgen ze praktisch vervoer voor scholen en bedrijven. Met hun luxebussen en ervaren chauffeurs zorgen ze voor een hoogwaardige reiservaring, of het nu gaat om daguitstappen, meerdaagse reizen, citytrips of vakanties.

De Vriendelijkste Handelaar van Bertem met een score van 9.43 op 10 is ’t Natuurhoekje geworden.
Bij 't Natuurhoekje in Bertem vind je dagelijks verse en authentieke producten, van biobrood tot natuurcosmetica en natuurlijke reisapotheek. Sonia, de zaakvoerster, zorgt ervoor dat je alleen met de beste producten werkt. Geniet van dagvers biobrood, zuurdesembrood en glutenvrij brood, gebakken in een houtoven voor een natuurlijke smaakbeleving. Ontdek ook natuurcosmetica die je huid verzorgt en make-up combineert, en vind een scala aan gluten- en allergeenvrije producten voor een gezonde levensstijl, zelfs op reis.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be.

Deze loopt van oktober tot januari. Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Bertem"