Dani Koi & Vijvercentrum

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Dani Koi & Vijvercentrum toe

Van 1 maart tot en met 30 juni   Maandag Gesloten   Dinsdag 10:00 - 18u00   Woensdag 10:00 - 18:00   Donderdag 10:00 - 18:00  ...
Toon meer

Van 1 maart tot en met 30 juni

 

Maandag Gesloten  
Dinsdag 10:00 - 18u00  
Woensdag 10:00 - 18:00  
Donderdag 10:00 - 18:00  
Vrijdag 10:00 - 18:00  
Zaterdag 10:00 - 17:00  
Zondag 10:00 - 17:00

 

 

Juli, Augustus, September, Oktober

 

Maandag Gesloten  
Dinsdag Gesloten  
Woensdag 10:00 - 18:00  
Donderdag 10:00 - 18:00  
Vrijdag 10:00 - 18:00  
Zaterdag 10:00 - 17:00  
Zondag 10:00 - 17:00

 

Van 20 oktober tot en met februari

 

Maandag Gesloten  
Dinsdag Gesloten  
Woensdag Gesloten  
Donderdag Gesloten  
Vrijdag Gesloten  
Zaterdag 10:00 - 17:00  
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

Dani Koi & Vijvercentrum in Diest is het adres bij uitstek voor Koi en andere vijvervissen aan zeer democratische prijzen. Daarnaast vindt u in deze zaak een diverse waaier aan vijverbenodigdheden, producten voor waterbehandeling en visvoer.
 

Visvoer

Bent u op zoek naar kwalitatief visvoer? Koop het in de visspeciaalzaak te Diest. U vindt hier Hikari Koivoer, de ideale voeding voor uw Koi en andere vijvervissen. Of kom de uitzonderlijke kwaliteit van Takazumi Professional Koi Food ontdekken. Takazumi Professional Koi Food staat al jaren bekend als een lijn van complete voeders met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.
 

Vissen kopen

Dani Koi & Vijvercentrum is het adres bij uitstek voor kwaliteitsvolle Koi en andere vijvervissen aan zeer scherpe prijzen. Ga langs in de vissenwinkel te Diest en ontdek het aanbod goudvissen, Japanse Koi, siervis, steur en nog vele andere vissen.
 

Vijvertoebehoren

Bij Dani Koi & Vijvercentrum vindt u vijverfolie van Firestone, pompen en filters van Kinshi en vijverpompen van Messner.

Wilt u uw vijver verlichten? Of meer sfeer creëren dankzij planten? Ontdek het aanbod vijververlichting en vijverplanten zoals algen in de viswinkel te Diest.

Dani Koi & Vijvercentrum biedt u tevens de materialen en producten voor de uitvoering en het onderhoud van siervijvers van het merk Aquatic science.
 

Waterbehandeling voor uw vijver

Vissenzaak Dani Koi & Vijvercentrum is verdeler van producten van Colombo, de professional in visverzorgingsproducten en waterbehandeling. Al deze producten zijn ontwikkeld door een dierenarts en vissenspecialisten, dus kwaliteit is verzekerd. Zo bent u dankzij uw aankoop bij Dani Koi & Vijvercentrum zeker van de beste verzorging en watercondities van uw dierbare vissen. De producten van Colombo brengen balans in de vijver en zorgen voor sterke gezonde vijvervissen.

Bent u op zoek naar producten van het merk Sibo? Deze producent levert een compleet pakket van vijvertoebehoren, waterbehandeling, beregeningsmaterialen en kunststofleidingsystemen.

En ook het merk Ultra bead ontbreekt niet in het assortiment van producten voor waterbehandeling voor uw vijver.
 

Zwemvijver voor de zelfbouwer

Bij Dani Koi & Vijvercentrum vindt u alles wat u nodig heeft om als zelfbouwer een vijver te creëren voor in uw tuin. Bezoek de zaak in Diest en ontdek de kwaliteitsvolle producten, professionele raadgeving en de uitstekende service.

 

Ligging en routebeschrijving