Aries Gardens

Openingsuren

Maandag 19/08 Na afspraak
Dinsdag 20/08 Na afspraak
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 17/08 Na afspraak
Zondag 18/08 Gesloten

Foto’s

Info

Ariës Gardens in Diest staat in voor het onderhoud van uw tuin, tot het plaatsen van waterpartijen, scheidingsmuren, tuinpaden, opritten en tuinverlichting.
 

Onderhoud tuin

Aries Gardens voorziet uw tuin graag van regelmatig snoeiwerk met de nodige vakkennis en met gebruik van de juiste machines.

Dankzij regelmatige bemesting en het verwijderen van mos zorgt Aries Gardens ervoor dat uw gazon niet alleen mooi oogt maar ook sterk is. Ariës Gardens zal steeds de juiste techniek toepassen om lang genot te hebben van uw sier- of speelgazon.

Ook kan de tuinexpert uit Diest op een ecologisch verantwoorde manier uw tuin onkruid vrij houden.


Tuinverlichting

Kies samen met een expert licht-adviseur uw nieuwe kwalitatief hoogwaardige tuinverlichting uit die na het vallen van de avond een unieke tuinbeleving creëert.

Het plaatsen van de juiste tuinverlichting is belangrijk voor de sfeer. Ieder element van de tuin heeft nood aan de juiste lichtinval en de juiste lichtsterkte. Het gamma tuinverlichting is zo groot dat de verlichtingsexpert van Ariës Gardens u graag adviseert. Ariës Gardens werkt met kwalitatieve verlichting van merken zoals Wever & Ducré, SLV Belgium, Delta lights, BEL Lighting en Edisio garden domotica.


Kunstgras

Ariës Gardens biedt hoogwaardig kunstgras. Het product doorloopt een hele reeks kwaliteitscontroles, van naturel uitzicht, tot aanvoeling tot slijtvastheid. Of het nu een kunstgazon voor tuin, sport of terras is, bij Ariës Gardens bent u zeker van kwaliteit.


Bezoek zeker ook onze webshop : http://www.aries-gardens.be/webshop/

Ligging en routebeschrijving