Openingsuren

Maandag 06/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 05/12 GeslotenGesloten

Info

Le Comptoir de la Provence

Voor al wie zijn of haar horecazaak of woning renoveert of een nieuwe inrichting wilt staat Le Comptoir de la Provence paraat!
Al 30 jaar is Le Comptoir de la Provence DE specialist in vakwerk voor professioneel en ambachtelijk maatwerk voor meubels en inrichtingen. Ja, zelfs handgeschilderde meuels in eik, teak, beuk of den. Alles kan. Neem contact en de zaakvoerder zal u zelf advies geven.
 

Inrichtingen in Provençaalse stijl

U kan rekenen op Le Comptoir de la Provence voor volledige inrichtingen in Provençaalse stijl. De interieurzaak ontwerpt voor u met veel plezier ontwerpen op maat, volledig aangepast aan uw noden en smaak. Hoewel haar stijl is geïnspireerd door de Provence kan u rekenen op zowel een eerder rustieke als meer moderne stijl, geheel volgens uw eigen wensen en noden.
 

Totale inrichting van uw horecazaak

Of u nu een bakker inricht of een café, kruidenier of totaal andere zaak: de tijdloze interieurdesigns van Le Comptoir de la Provence zijn er voor u. U kan ook beroep doen op de zaak voor de volledige of gedeeltelijke herinrichting van uw bestaande zaak, van toonbank tot vitrine. Er wordt steeds samen met u gezocht naar een stijl die past bij uw smaak en de soort zaak die u beheert. U kiest zelf in welke mate u mee bepaalt hoe het ontwerp eruitziet of u de firma de vrije loop laat. 
 

Inrichten van uw woonst

Ook particulieren kunnen rekenen op Le Comptoir de la Provence. De interieurspecialisten voorzien u van een inrichting in volledig landelijke of moderne stijl, zoals u dat verkiest. Er wordt verder uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen: op die manier heeft de aarde geen leed onder uw nieuwe interieur!
 
Voor een duidelijker beeld van de diensten die Le Comptoir de la Provence aanbiedt kan u terecht op hun website. U kan ook steeds een afspraak maken om de showroom te bekijken via het nummer 0475/74 55 01.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/