Le Comptoir de la Provence

Openingsuren

Maandag 14/10 Na afspraak
Dinsdag 15/10 Na afspraak
Woensdag 16/10 Na afspraak
Donderdag 17/10 Na afspraak
Vrijdag 18/10 Na afspraak
Zaterdag 19/10 Na afspraak
Zondag 20/10 Gesloten

Info

Voor al wie zijn of haar horecazaak of woning renoveert of een nieuwe inricht staat Le Comptoir de la Provence paraat!
 

Inrichtingen in Provençaalse stijl

U kan rekenen op Le Comptoir de la Provence voor volledige inrichtingen in Provençaalse stijl. De interieurzaak ontwerpt voor u met veel plezier ontwerpen op maat, volledig aangepast aan uw noden en smaak. Hoewel haar stijl is geïnspireerd door de Provence kan u rekenen op zowel een eerder rustieke als meer moderne stijl, geheel volgens uw eigen wensen en noden.
 

Totalinrichting van uw horecazaak

Of u nu een bakker inricht of een café, kruidenier of totaal andere zaak: de tijdloze interieurdesigns van Le Comptoir de la Provence zijn er voor u. U kan ook beroep doen op de zaak voor de volledige of gedeeltelijke herinrichting van uw bestaande zaak, van toonbank tot vitrine. Er wordt steeds samen met u gezocht naar een stijl die past bij uw smaak en de soort zaak die u beheert. U kiest zelf in welke mate u mee bepaalt hoe het ontwerp eruitziet of u de firma de vrije loop laat. 
 

Inrichten van uw woonst

Ook particulieren kunnen rekenen op Le Comptoir de la Provence. De interieurspecialisten voorzien u van een inrichting in volledig landelijke of moderne stijl, zoals u dat verkiest. Er wordt verder uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen: op die manier heeft de aarde geen leed onder uw nieuwe interieur!
 
Voor een duidelijker beeld van de diensten die Le Comptoir de la Provence aanbiedt kan u terecht op hun website. U kan ook steeds een afspraak maken om de showroom te bekijken via het nummer 0475/74 55 01.

Ligging en routebeschrijving