Prof-Immo bv

Openingsuren

Maandag 14/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Info

Uw onroerend goed verkopen, een zaak van deskundigheid !

Het besluit om uw woning (onroerend goed) te verkopen is een belangrijke stap in uw leven, uiteraard verlangt u van uw vastgoedmakelaar een maximale verkoopsondersteuning.

Er zijn een groot aantal zaken waar u rekening mee moet houden om uw huis zo goed mogelijk te verkopen. Sommige zijn evident, andere niet. De verkoop van uw huis vereist kennis, ervaring en inzicht in de markt. Prof-Immo BVBA kan u bijstaan met zijn kennis op bouwtechnisch, financieel/fiscaal en juridisch gebied. Prof-Immo BVBA adviseert u en begeleidt het gehele proces van prijsbepaling tot en met het verlijden van de akte bij de notaris.

Uw onroerend goed wordt onder de maximale aandacht in de media gebracht door regelmatig te adverteren in de lokale en nationale week- en dagbladen. Het kantoor is welgelegen in het centrum van Diest en heeft een drukbezochte etalage. Op het internet wordt uw woning op de drukst bezochte immo-websites gepresenteerd.

Prof-Immo BVBA werkt ook met een database gestuurd bestand voor woningzoekenden waardoor potentiële kopers automatisch up-to-date blijven met ons woningaanbod.

Iedere klant krijgt persoonlijke en complete service en begeleiding door de zaakvoerder zelf, erkend vastgoedmakelaar Rik Putzeys (BIV 501.418).

In het ereloon zijn alle publicitaire en administratieve kosten begrepen.  Als de verkoop niet gerealiseerd wordt, is er geen enkele vergoeding verschuldigd. 

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Ontdek andere handelaars in de buurt van Prof-Immo bv in Diest

Immo Arnauts
Hasseltsestraat 66
3290 Diest
Era De Piramide bv
Halensebaan 68
3290 Diest
Immo Diest
Hasseltsestraat 17
3290 Diest