Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

Wij ontwerpen unieke en sterke logo's en doeltreffende websites voor zelfstandigen, KMO, starters en verenigingen.
Uw boodschap wordt glashelder, naar uw doelgroep, missie/visie en bestaande identiteit vertaald.Website ontwerp

Bij het ontwerpen van uw website houden wij rekening met uw wensen, doelgroep en budget. Ik richt me specifiek op starters, zelfstandigen, KMO’s en verenigingen. Dit alles met een betaalbare oplossing voor een professionele website. We bespreken eerst uw wensen en maken daarop een voorontwerp. Dit wordt samen met u besproken en passen we de site steeds verder aan tot hij volledig voldoet aan uw wensen. Meer en meer wordt het internet gebruikt om te zoeken naar producten of diensten. De eerste indrukken van uw bezoekers zijn daarbij van zeer groot belang. Uw website moet dan ook originaliteit en professionaliteit uitstralen, met een eenvoudige en duidelijke navigatie. Kijk gerust even in onze realisaties om enkele recente voorbeelden te zien. Heeft u nog vragen of wenst u vrijblijvend een gedetailleerde offerte? Rafael Schollen (Web en 3d) heeft al heel wat ervaring in het ontwikkelen van websites en helpt u graag verder.


Logo en huisstijl Ontwerp

Zoekt u een kwaliteitsvol logo en huisstijl ontwerp met een duidelijke en krachtige boodschap, dan bent u hier op de juiste plaats.

Als logo ontwerper creëer ik steeds opnieuw met veel liefde voor het vak tal van beeldmerken en zo ook de uitstraling van uw onderneming of zaak.

Uw huisstijl is datgene wat uw klanten te zien krijgen, en wordt zo consequent mogelijk toegepast op uw communicatie, zowel online op uw website ontwerp als offline: visitekaartjes, belettering, facturatiepapier, briefhoofden, folders, …

Door consequent gebruik te maken van uw logo en huisstijl versterkt u uw merk en geniet u zo van een blijvende impact bij uw klanten. Uw logo en huisstijl kan ook worden toegepast op uw website. Zo bied ik u een totaaloplossing aan: een ontwerp op maat van a tot z tegen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Bent u op zoek naar een origineel logo en huisstijl ontwerp die bij het imago van uw bedrijf of onderneming past? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren voor een vrijblijvende prijsofferte. Wij frissen uw huidig logo op of we ontwerpen u een nieuw logo of huisstijl.
Grafisch Ontwerp

Bent u op zoek naar een grafisch vormgever voor de uitwerking van de lay-out van uw drukwerk? Of wenst u een volledige opfrissing van uw logo, huisstijl en website?
Logo en huisstijl ontwerper Raf Schollen (webn3d) bezorgt u een grafisch ontwerp op maat van uw budget, smaak en eisen! En dit zowel voor particulieren, zelfstandigen, verenigingen als bedrijven in de ruime omgeving van Diest.

Uw communicatie moet scoren bij de doelgroep die u voor ogen heeft. Daarom ontwerp ik met veel liefde voor het vak uw logo en huisstijl, website, catalogus, naamkaartjes, belettering, … Unieke en doordachte totaalconcepten zorgen voor een groot onderscheidend vermogen zodat u een grote voorsprong neemt op uw concurrenten. Een grafisch ontwerp in eenzelfde stijl geeft u ook een duidelijk en herkenbaar imago naar uw klanten toe. Met een unieke uitstraling neemt u een grote stap voorwaarts.Bezoek onze website http://www.webn3d.be
of neem contact op via http://www.webn3d.be/contact

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder... 7,9 Review door: Lola