Openingsuren

Maandag 23/05 07:00 - 16:00
Dinsdag 24/05 07:00 - 16:00
Woensdag 18/05 07:00 - 16:00
Donderdag 19/05 07:00 - 16:00
Vrijdag 20/05 07:00 - 16:00
Zaterdag 21/05 GeslotenGesloten
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Duurzame overkappingen en daglichtoplossingen 

 

Helico bvba is de specialist in het plaatsen van duurzame overkappingen en daglichtoplossingen op maat, zowel voor renovaties als nieuwbouw. Het bedrijf is gelegen in Haacht maar heeft reeds klanten over heel Vlaanderen. Dit komt omdat Helico al meer dan ... jaar ervaring heeft in in haar vak en steeds mee evolueert in de kwaliteit en techniciteit van duurzame overkappingen en daglichtoplossingen. Helico werkt enkel met eigen personeel en producten op maat. Op die manier garandeert Helico een hoge klanttevredenheid!

 

Wilt u dus ook genieten van meer zon in huis? En wilt u graag in ieder seizoen vertoeven in een lichtrijke binnen -en buitenhuisomgeving en zelfs in de herfst en winter omringd worden door het comfort van huiselijke warmte en gezelligheid? Dan bent u bij Helico gegarandeerd aan het juiste adres. 

 

Of wilt u een carport, speelplaatsoverkapping, lichtkoepels of andere duurzame daglichtoplossingen? Onze vakmannen reageren uiterst efficiënt door uitgebreid op al uw vragen te antwoorden en het juiste advies te geven om een vakkundige, vlotte en veilige plaatsing te garanderen.

 

Carports

Helico zorgt voor de mooiste plek voor uw wagen. Een Helico- carport brengt veel voordelen met zich mee zoals o.a. Beveiliging voor uw auto tegen hagelinslag en UV verkleuring en altijd op maat gemaakt! U kan kiezen tussen 3 soorten carports: een gebogen of curve carport, een vlakke of flat carport en een zeilcarport, ieder heeft zo haar eigen voordelen.

 

Deurluifels

Zowel als particulier bij uw thuis of als professional bij uw bedrijf is het belangrijk dat uw gasten een mooi welkom krijgen. Dit kan perfect met de deurluifels van Helico. De Helico deurluifels garanderen een heldere lichtinval, beveiliging tegen regen en wind en zijn natuurlijk ook gewoon een mooie aankleding van uw inkom.

 

Poorten en schermen

Iedereen heeft recht op zijn of haar privacy en rust. Met de poorten en schermen van Helico kan u dan ook honderd procent rekenen op deze privacy. U zal zich ook veiliger voelen en de Helico poorten en schermen bieden ook bescherming.

 

Terrasoverkappingen en Rondola’s

De terrasoverkappingen en Rondola’s bij Helico zijn telkens van topkwaliteit en brengen de volgende voordelen met zich mee: Meer genot van uw terras en tuin, harmonieuze aanvulling bij uw woning en een minimum aan onderhoud.

 

Nadruk op lamellen terrasoverdekkingen en lamellen daken

Tuinberging en tuinlounge

Een mooie, grote en verzorgde tuinberging zorgt automatisch ook voor een mooiere tuin. Plaats al uw tuinspullen gewoon in uw Helico tuinberging. U hebt een keuze uit verschillende, duurzame materialen, met onderhoudsvrije houtsoorten en is bovendien zeer makkelijk te onderhouden.

 

Terrasoverkappingen, rondola’s, poorten, schermen en carports zijn zeker belangrijk in een tuin, maar wat een tuin zeker mooi afmaakt is een mooi verzorgde tuinlounge. Geniet van de mooie Belgische zomer in een Helico tuinlounge, gegarandeerd een mooie look, een ontspannen gevoel en zeer gemakkelijk te onderhouden.

 

Pergola’s en veranda’s

De vakmannen van deze firma komen de beschikbare ruimte bij jou thuis opmeten en maken de ramen en deuren op maat. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief sterke veranda die met het grootste detail wordt opgebouwd.

Lichtkoepels

Haal de warmte en het licht van de zon binnen in uw huis via één van onze Helico lichtkoepels. Deze lichtkoepels garanderen een maximale zoninval, een optimale isolatie en geplaatst door onze vakmannen in een stijlvol design. U kan kiezen tussen een glazen lichtkoepel of een lichtkoepel in kunststof.

 

Esthetische lichtstraten

Met de Helico esthetische lichtstraten haalt u nog meer zon en licht in huis. 

Haal zo nog meer natuurlijk licht binnen en geef de ruimte nog meer charme!

 
Voor meer informatie bezoek de website  .Helico gelegen Kruineikestraat 113 te Haacht.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Helico bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond