De Groene Goesting

Openingsuren

Maandag 21/10 09:00 - 14:00
Dinsdag 22/10 09:00 - 14:00
Woensdag 23/10 09:00 - 18:00
Donderdag 24/10 09:00 - 14:00
Vrijdag 25/10 09:00 - 18:00
Zaterdag 26/10 09:00 - 17:00
Zondag 20/10 Gesloten

Info

De Groene Goesting Halen

De Groene Goesting in Halen is uw adres voor allerlei soorten verse groenten en fruit! U kan in de winkel terecht voor aankoop van beperkte hoeveelheden fruit en groenten om thuis mee aan de slag te gaan. Maar er is meer. Geen tijd om zelf te koken? De Groene Goesting bereidt ook verse soep en slaatjes op basis van seizoensproducten. Verder vindt u er heerlijke koude schotels, broodjes en fruitmanden.
 

Verse groenten en fruit

Na een bezoekje aan de Groene Goesting komt u met heel wat lekkers thuis. Van broodjes tot soep, van slaatjes tot fruitmanden: er wordt steeds gewerkt met dagverse producten om u het beste van het beste aan te bieden.
De Groene Goesting stelt heerlijke fruitmanden samen op maat van jouw wensen. Welk fruit eet u graag en welk niet? De lekkerste stukken worden uitgekozen en er wordt gezorgd voor voldoende variatie.
Op zoek naar groentepakketjes tegen interessante prijzen? Caroline biedt inspiratie. Komt u verse kruiden tekort? Dan kan u die probleemloos bestellen.
 

Gezonde voeding op het werk

Zorg voor een energieboost tijdens de werkuren met de groene en gezonde producten van De Groene Goesting. U kan hier fruitmanden, slaatjes en broodjes bestellen die telkens vers worden bereid zodat u van de beste smaken en de meeste vitaminen kan genieten op het werk.

Een fruitmand samenstellen om je werknemers mee te verrassen? Caroline selecteert het lekkerste fruit en levert gratis een proefmand op maat aan uw bedrijf. Zo zijn er kleine, middelgrote en grote manden.
De dagverse producten uit de winkel in Halen worden verwerkt in lekkere soep, slaatjes, broodjes en koude schotels. U kan uw pakketje komen ophalen, maar uw bestelling kan ook aan huis geleverd worden.

Ligging en routebeschrijving