Openingsuren

Maandag 31/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 10:00 - 18:00
Woensdag 26/01 10:00 - 18:00
Donderdag 27/01 10:00 - 18:00
Vrijdag 28/01 10:00 - 18:00
Zaterdag 29/01 10:00 - 18:00
Zondag 30/01 Gesloten

Info

Poweron Computers in Halen verkoopt pc’s en allerlei andere elektronische toestellen. Dankzij een eigen hersteldienst kunnen ze herstellingen van alle merken aanbieden en voorzien zij u van hulp op afstand.
 

Poweron desktop pc's

Op zoek naar een geschikte computer voor het werk of de vrije tijd? PowerOn Desktops zijn veelzijdige en kwalitatief hoogstaande toestellen die beschikbaar zijn in vele variaties. Indien gewenst kunnen de modellen ook nog verder gepersonaliseerd worden.
 

Poweron gaming desktop pc's

Op zoek naar een geschikte computer om te gamen? PowerOn Gaming Desktops zijn kwalitatief hoogstaande toestellen die beschikbaar zijn in vele variaties, steeds met aangepaste hardware zoals een modulaire voeding, ASUS Gaming serie moederbord, Kingston geheugen en meer.
 

Service

Klanten kunnen steeds rekenen op een uitstekende service na verkoop. Voor alle toestellen die u bij Poweron aankocht kan u hier ook terecht voor extra uitleg en ondersteuning. Voor klanten met een breedband internet verbinding voorzien ze ook een uiterst handige hulp op afstand, waarbij het mogelijk wordt om kleine problemen op te lossen zonder dat de klant zich met zijn toestel naar de winkel moet begeven.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Poweron

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/