Poweron

Openingsuren

Maandag 22/07 Gesloten
Dinsdag 23/07 10:00 - 18:00
Woensdag 24/07 10:00 - 18:00
Donderdag 25/07 10:00 - 18:00
Vrijdag 26/07 10:00 - 18:00
Zaterdag 27/07 10:00 - 18:00
Zondag 28/07 Gesloten

Info

Poweron Computers in Halen verkoopt pc’s en allerlei andere elektronische toestellen. Dankzij een eigen hersteldienst kunnen ze herstellingen van alle merken aanbieden en voorzien zij u van hulp op afstand.
 

Poweron desktop pc's

Op zoek naar een geschikte computer voor het werk of de vrije tijd? PowerOn Desktops zijn veelzijdige en kwalitatief hoogstaande toestellen die beschikbaar zijn in vele variaties. Indien gewenst kunnen de modellen ook nog verder gepersonaliseerd worden.
 

Poweron gaming desktop pc's

Op zoek naar een geschikte computer om te gamen? PowerOn Gaming Desktops zijn kwalitatief hoogstaande toestellen die beschikbaar zijn in vele variaties, steeds met aangepaste hardware zoals een modulaire voeding, ASUS Gaming serie moederbord, Kingston geheugen en meer.
 

Service

Klanten kunnen steeds rekenen op een uitstekende service na verkoop. Voor alle toestellen die u bij Poweron aankocht kan u hier ook terecht voor extra uitleg en ondersteuning. Voor klanten met een breedband internet verbinding voorzien ze ook een uiterst handige hulp op afstand, waarbij het mogelijk wordt om kleine problemen op te lossen zonder dat de klant zich met zijn toestel naar de winkel moet begeven.
 

Website creatie

Wilt u een eigen website voor u of uw onderneming? Poweron creëert voor u een aantrekkelijke en functionele website die volledig gemaakt wordt op basis van uw ideeën en noden tegen een correcte prijs. Alle websites worden op maat gemaakt en houden rekening met de kleuren van de onderneming of het evenement, het aantal pagina's, indeling, logo's, afbeeldingen enzoverder.

Ligging en routebeschrijving