Banner SIS-Decor

SIS-Decor

Openingsuren

Maandag 22/10 Na afspraak
Dinsdag 23/10 Na afspraak
Woensdag 24/10 Na afspraak
Donderdag 18/10 Na afspraak
Vrijdag 19/10 Na afspraak
Zaterdag 20/10 Na afspraak
Zondag 21/10 Na afspraak

Info

Sis-Decor uw aannemer voor binnen- en buitenschilderwerken gelegen in Knokke-Heist. Heeft uw woning of zaak een nieuwe verfbeurt nodig dan bent u hier bij het juiste adres.

Binnen- en buitenschilderwerken

De hoofdfocus van Sis-decor is schilderwerken. Omdat kwaliteit centraal staat werken ze enkel met de beste materialen voor het ultieme resultaat. U kiest de kleuren en kan rekenen op het kleuradvies van hun moest u twijfels hebben. Daarna gaan de schilders te werk om een mooie egale dekking te verkrijgen.

Binnenhuisdecoratie en –inrichting

Wilt u niet enkel de muren een nieuwe kleur geven? Laat Sis-decor helpen bij diverse aspecten van de binnenhuisdecoratie. Het bedrijf legt vloerbekleding, werkt met behangpapier en hanteert verschillende decoratieve verftechnieken. Deze combinatie van technieken geeft uw woning een nieuwe uitstraling.

Ontstaan Sis-decor

Francis Helleputte werkte al 30 jaar in de sector maar wou toch graag haar eigen bedrijf oprichten. Ze begon als eenmanszaak maar deze groeide al snel uit. Tot op het heden blijft de zaak groeien.

Wilt u schilderwerken uitvoeren om uw woning een nieuwe uitstraling te geven? Neem dan zeker eens contact op met Sis-decor. Hun vakmanschap in binnenhuisdecoratie en schilderwerken kan u zeker verder helpen. Bel vooraf voor een afspraak.

 

 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar SIS-Decor, 8300 Knokke-Heist, Lisseweegsesteenweg 73