SIS-Decor

Openingsuren

Maandag 08/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 09/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 10/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 11/03 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 12/03 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 13/03 Na afspraakNa afspraak
Zondag 14/03 Na afspraakNa afspraak

Info

Sis-Decor in de Lisseweegsesteenweg in Knokke-Heist is uw aannemer voor binnen- en buitenschilderwerken. Heeft uw woning of zaak een nieuwe verfbeurt nodig? Dan bent u bij deze professionele schilder aan het juiste adres!

Binnen- en buitenschilderwerken

De hoofdfocus van Sis-decor is schilderwerken. Omdat kwaliteit centraal staat werken ze enkel met de beste materialen voor het ultieme resultaat. U kiest de kleuren en kan rekenen op het kleuradvies van hun moest u twijfels hebben. Daarna gaan de schilders te werk om een mooie egale dekking te verkrijgen.

Binnenhuisdecoratie en –inrichting

Wilt u niet enkel de muren een nieuwe kleur geven? Laat Sis-decor helpen bij diverse aspecten van de binnenhuisdecoratie. Het bedrijf legt vloerbekleding, werkt met behangpapier en hanteert verschillende decoratieve verftechnieken. Deze combinatie van technieken geeft uw woning een nieuwe uitstraling.

Ontstaan Sis-decor

Francis Helleputte werkte al 30 jaar in de sector maar wou toch graag haar eigen bedrijf oprichten. Ze begon als eenmanszaak maar deze groeide al snel uit. Tot op het heden blijft de zaak groeien.

Wilt u schilderwerken uitvoeren om uw woning een nieuwe uitstraling te geven? Neem dan zeker eens contact op met Sis-decor. Hun vakmanschap in binnenhuisdecoratie en schilderwerken kan u zeker verder helpen. Bel vooraf voor een afspraak.

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief