Vishandel Depaepe
- Kristoffel Denon
-
Knokkestraat 20 Bus A
8300 Knokke-Heist - vishandel.depaepe@gmail.com
-
https://www.vishandeldepaepe.be/
- be0808741260
Openingsuren
Paasmaandag op 01/04
Pasen op 31/03
Ma | 01/0409:30 - 18:00 |
Di | 02/0409:30 - 18:00 |
Wo | 03/0409:30 - 18:00 |
Do | 04/0409:30 - 18:00 |
Vr | 29/0309:30 - 18:00 |
Za | 30/0309:30 - 18:00 |
Zo | 31/0309:30 - 18:00 |
Info
Bij Vishandel Depaepe is de vis verser dan vers
Vishandel Depaepe in Knokke-Heist is reeds meer dan 85 jaar de referentie als het gaat over topkwaliteit in verse vis aan de Belgische kust. In hun zaak in de Knokkestraat bedienen de zaakvoerders Anneke Van Troyen en Kristoffel Denon hun klanten met de meest verse vis- en schaaldieren.
Dagschotels, fondue, gourmet, zeevruchtenschotel
Je kan voorts bij Vishandel Depaepe ook terecht voor bereide gerechten, dagschotels, fondueschotels, gourmetschotels, koude schotels, zeevruchtenschotels, vissoep, wok en nog tal van andere bereidingen.
Vis en schaaldieren
Vishandel Depaepe bestaat al van in 1928 en is een familiezaak. Anneke Van Troyen en Kristoffel Denon dragen topkwaliteit en verse producten hoog in het vaandel. Alle bereidingen worden ter plaatse met de grootste zorg klaargemaakt.
Bereidingen
Iedere dag is er een ruime keuze uit bereide gerechten en verse dagschotels, zeevruchtenschotels, bereide paling, artisanale garnaalkroketten, paëlla,...
Bij Vishandel Depaepe in Knokke-Heist streeft men ernaar om de klanten steeds de allerbeste kwaliteit aan te bieden en dit iedere dag opnieuw.
Traiteur
Hebt u een feest, evenement of bedrijfsfeest gepland en zoekt u nog een lekkere hap of maaltijd om aan uw gasten te serveren? Denk dan zeker eens aan Vishandel Depaepe, zij verzorgen met alle plezier het eten op uw volgende aangelegenheid! Voor meer info of een bredere kijk op de kaart, kunt u ook de website van Vishandel Depaepe bezoeken.
vishandel
Verser is vis niet te vinden, het traject van veiling tot onze winkel is extreem kort en we steunen daarbij onze vissers. Bovendien kunnen we via het internet zien wat onze favoriete vaartuigen aan boord hebben”
Zo heeft hij ook regelmatig Noordzeekreeft in het homarium zitten die volgens hem wat smaak betreft niet te overtreffen is. Zijn echtgenote treedt hem daarin bij. Ze groeide als tiener op in de winkel en kwam in de zaak nadat ze afstudeerde aan Hotelschool Spermalie.
Vis fileren én bereiden zijn haar dada. Het gevarieerde aanbod aan lekkernijen met bijvoorbeeld verse garnaalkroketten op basis van een zeer oud recept is daarvan het bewijs.
“De klant verwacht vandaag een gevarieerde keuze en wil bovendien ook meer dan vroeger à la minute bediend worden,” aldus Anneke. “Klanten kunnen in de voormiddag ook iets specifieks bestellen zodat ’s avonds het gerecht dagvers kan opgehaald worden.”
Vishandel Depaepe heeft als unique selling point met haar immers ook een echte chef aan boord.