ASAP Slotenmaker

Openingsuren

Maandag 31/01 Na afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraak
Zondag 30/01 Na afspraak

Info

ASAP SLOTENMAKER te Leuven is dé mobiele slotenmaker voor al uw beveiligingsdiensten. Bent u buiten gesloten? Is uw slot defect? Slotenmaker ASAP helpt u uit de nood. Zij werken 7/7 op verplaatsing. Voor dringende interventies kan u ook steeds bij ASAP terecht. 

 

BUITENGESLOTEN - BEVEILIGING

ASAP zorgt oa voor de beveiliging van uw ramen en deuren. Zij vervangen en plaatsen ook sloten en cilinders. Hebt u een herstelling na inbraak nodig? Wilt u graag gepantserde deuren, of een ander soort noodopening van deuren? Plaatst u graag een kluis ter beveiliging van uw geld? Wenst u een sluitplan op te stellen voor uw appartement, huis of bedrijfspand? Slotenmaker ASAP biedt dit allemaal aan.

 

OP VERPLAATSING - REGIO’S

Bent u van iets verder? Ook dit is geen probleem! Er is geen meerprijs aan deze verplaatsing verbonden. Zo komen wij vb ook in de regio’s Aarschot-Diest-Tienen, Hasselt, Keerbergen-Haacht, Herent-Kortenberg, Rotselaar-Rillaar, Oud-Heverlee, Huldenberg-Tervuren, ... .


ASAP is 24/7 bereikbaar! Neem contact op met deze allround mobiele slotenmaker op het nummer 0497/05 76 53

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/