Café D' Entreprise

Openingsuren

Maandag 21/06 17:00 - ...... - ...
Dinsdag 22/06 17:00 - ...... - ...
Woensdag 23/06 17:00 - ...... - ...
Donderdag 24/06 17:00 - ...... - ...
Vrijdag 25/06 17:00 - ...... - ...
Zaterdag 26/06 17:00 - ...... - ...
Zondag 27/06 GeslotenGesloten

Info

Voor exotische Mexicaanse tapas en andere zuiderse specialiteiten, vergezeld door een heerlijke frisse cocktail, kan u terecht bij Café d’ Entreprise in de Naamsestraat te Leuven.
 

Zuiderse tapas, pasta’s, salades en exotische specialiteiten

Heerlijk tafelen in een aangename zomerse omgeving kan bij Café d’ Entreprise! Kom en geniet van een heerlijke snack of maaltijd, geïnspireerd door de Mexicaanse keuken. U vindt er onder meer een ruime keuze aan lekkere tapas, heerlijke pasta’s, frisse salades en heerlijke vis- en vleesgerechten. Een absolute aanrader is de specialiteit van het huis: heerlijke sappige steak, gebakken zoals u dat wilt.
 

Frisse zomerse cocktails en zonnig terras

Naast maaltijden kan u ook rekenen op de service van Café d’ Entreprise voor de lekkerste drankjes. De specialiteit en grote trots van de bar is de uitgebreide cocktailkaart die alle klassiekers zoals mojito, Cuba Libre en Bloody Mary combineert met enkele minder bekende parels en eigen creaties. Wanneer het weer u gunstig gezind is kan u plaatsnemen op zomerse, sfeervol ingerichte terras, waar u samen met uw drankje heerlijk van het zonnetje kunt genieten.
 

Ideale locatie voor uw recepties en feestjes

U kan altijd gewoon langskomen bij Café d’ Entreprise, alleen, met twee of in groep, maar u kan ook steeds contact opnemen voor het organiseren van recepties en feestjes. De feestelijke locatie leent zich perfect voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten en andere evenementen.
 
Wilt u Café d’ Entreprise graag afhuren voor uw privéfeest? Neem dan tijdig contact op via het nummer 016/20 58 98. Voor een heerlijke cocktail of Zuiders gerecht kan u altijd gewoon binnenspringen in de Naamsestraat 18. Meer info vindt u op eu. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Menukaart vernieuwen, ze zijn wa... 9 Review door: Annouck
Lekkere cocktails... 9 Review door: Queeny
Ze zijn heel vriendelijk en hebb... 10 Review door: Silke