Adfibodem bvba

Openingsuren

Maandag 27/01 08:30 - 17:00
Dinsdag 28/01 08:30 - 17:00
Woensdag 29/01 08:30 - 17:00
Donderdag 30/01 08:30 - 17:00
Vrijdag 31/01 08:30 - 16:30
Zaterdag 01/02 Gesloten
Zondag 02/02 Gesloten

Info

Voor betrouwbare hulp en begeleiding van ervaren boekhouders en fiscalisten zit u helemaal goed bij Adfibodem. Hun ervaren team begeleidt met veel plezier nationale en internationale KMO’s en vrije beroepen. Zij voorzien u van advies, regelen uw boekhouding en stellen uw jaarrekening op.
 

Vrijblijvend financieel advies

Het team financiële experts van Adfibodem voorziet alle (potentiële) klanten graag van vrijblijvend, gericht advies. Een zaak opstarten en/of runnen is geen evidente zaak. Zeker het financiële aspect is niet evident, en dat al helemaal voor iemand die niet specifiek opgeleid is om vlot door het financiële doolhof te kunnen navigeren. De begeleiding van een ervaren expert is daarom van onschatbare waarde om u te helpen uw zaak financieel in orde te maken en boekhoudkundig te optimaliseren. Adfibodem voorziet dit advies, steeds aangepast aan de noden van de klant. Indien nodig halen zij er zelfs externe specialisten bij: alles om uw zaak te doen slagen! 
 

Uw boekhouder aan huis of in eigen kantoor

Een zaak runnen is geen gemakkelijke opgave. Om een optimale werking te garanderen kan het dan ook een stuk gemakkelijker zijn de boekhouding over te laten aan een expert. Op die manier gebeurt deze efficiënt en grondig, en kan u alle aandacht vestigen op uw vakgebied! Adfibodem voorziet met veel plezier een boekhouder om met u samen te werken, bij u op locatie of in eigen kantoor. Uiteraard kiest u zelf in welke mate u het werk uit handen geeft en in welke mate u zelf de controle houdt: zo heeft u steeds in de gaten of het werk wel naar behoren verloopt. 
 

Rapportering, belastingen, jaarrekening, aangiften…

Naast de basisboekhouding kunnen ook verdere diensten bewezen worden. Denk zo maar aan bijvoorbeeld het opstellen van aangiften in de vennootschaps- en persoonsbelastingen, het opstellen van een jaarrekening, het voorzien van bijstand bij mogelijke fiscale controles en het begeleiden, opstellen en adviseren bij investeringsdossiers alsook onderhandeling met financiële instellingen. 

Heeft u nood aan professioneel fiscaal advies, of heeft u vragen over de dienstverlening van Adfibodem? Neem dan vrijblijvend een kijkje op advies-fiscaliteit-boekhouding.be of neem contact op via het nummer 09/355 12 10. 

Ligging en routebeschrijving