BM Technics

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Gesloten
Zondag 21/04 Gesloten

Info

BM Technics in Lochristi: dé referentie voor poorten en hekwerk, afsluitingen, toegangscontrole, beveiligingssystemen en metaalconstructies. Klantentevredenheid staat altijd centraal en dat is ook wat BM Technics al 25 jaar een bekende en gerespecteerde naam in heel Vlaanderen oplevert. Zowel bedrijven als particulieren kunnen rekenen op het vakmanschap van het bedrijf.

Poorten van topkwaliteit

Jarenlange ervaring en een uitgebreid handelsnetwerk hebben van BM Technics dé referentie voor poorten en hekwerk gemaakt. Of u nu op zoek bent naar tuinpoorten, industriepoorten of andere oplossingen, BM Technics heeft de nodige ervaring in huis om uw eigendom te beschermen met hoogwaardige poorten en hekwerk. In het ruime assortiment poorten van BM Technics vindt u zowel decoratieve als functionele voorbeelden van klassieke, moderne en industriële draaipoorten of schuifpoorten.

Hekwerk of een omheining voor optimale bescherming

Poorten hebben natuurlijk weinig zin zonder bijpassende omheining en hekwerk. Op zoek naar een draadafsluiting, afrastering of dubbelstaafmat voor uw bedrijf of woning? Het gamma van BM Technics is erg uiteenlopend.

Ook voor diverse types afsluitingen en toegangscontrole, zoals slagbomen en tourniquets bent u hier aan het juiste adres.

 

Vrijblijvend advies op maat ontvangen? Contactformulier, telefoonnummer en e-mailadres vindt u terug op de website: http://www.bmtechnics.be.

Ligging en routebeschrijving