Het TakkeTiele Huis

Info

Het TakkeTiele Huis is een kleinschalige locatie waar u terecht voor uw project, evenement of ontspannend moment en waar veel combinaties mogelijk zijn.
 
De aangename zaal en de gezellige huiskamer bieden ruimte voor een feestje, lezing, vergadering, vormingswerk,yoga, workshop enz. Er kan op de locatie ook overnacht worden in één van de kamers en er is een sympathiek binnentuintje.
Bij Tilly kan je je creatieve ei kwijt in tal van  workshops, van keramiek over wolverwerking en handwerk tot kruidenverwerking en nog veel meer. De ateliers kunnen ook tegen een kleine bijdrage gebruikt worden voor wie wel de ervaring heeft maar geen eigen ruimte of apparatuur.
Tilly gaat ook op verplaatsing voor demonstraties
In "Tilly's shop" vind je keramiek, handwerk en juweeljtes, allemaal ter plaatse "handgemaakt in Zaffelare" Je kan er ook cadeaubonnen kopen, goe doovr een aankoop in de winkel of een workshop.
tags: zaalverhuur, verjaardagsfeestjes, teambuilding, feestlocatie, vergaderruimte, creatieve workshops, open atelier, keramiek, ambachten, cadeaubon, giftshop

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief