Pro-Duo

Openingsuren

Maandag 01/03 09:00 - 18:30
Dinsdag 02/03 09:00 - 18:30
Woensdag 24/02 09:00 - 18:30
Donderdag 25/02 09:00 - 18:30
Vrijdag 26/02 09:00 - 18:30
Zaterdag 27/02 10:00 - 18:00
Zondag 28/02 GeslotenGesloten

Info

Pro-Duo is gekend om zijn professionele kappers- en schoonheidsproducten. Breng een bezoek aan de winkel in Lochristi en laat je verrassen door het professionele, uitgebreide assortiment.
 

Haarproducten

Klaar voor iets nieuws? De haarproducten van Pro-Duo staan voor u klaar. Maak kennis met de professionele producten voor zowel haarkleuring als ontkleuring van uw haar. Ook extensions en stylingproducten behoren tot het zeer uitgebreide gamma. 
Een goede haarverzorging is de basis voor een stralend kapsel. Doe beroep op de professionele medewerkers en ontdek welke conditioner en shampoo perfect zijn voor uw haartype.
 

Cosmetica

De gelaats- en lichaamsverzorgingsproducten van Pro-Duo zijn gemaakt om u en uw huid optimaal te laten stralen.
 
Houdt u uw make-up liefst natuurlijk of experimenteert u graag met uw look? Met de professionele make-up producten van Pro-Duo zijn de mogelijkheden eindeloos. Ontdek welke producten perfect aansluiten bij uw huidtype en persoonlijke wensen.
 
Op zoek naar producten voor de perfecte manicure of pedicure? Een volledige pedicurelijn, gellak, gelnagels, acrylnagels en veel meer, u vindt het hier.
 
Elektronische producten
Nooit meer een saai kapsel? Pro-Duo gaat de uitdaging aan. Ontdek het ruime aanbod stijltangen, krultangen, haarrollers en fohnborstels.
Voor de mannen zijn er de professionele trimmers van Pro-duo. Ze werken zo precies dat u er de meest complexe figuren mee in het haar kunt scheren.
 

Salonbenodigdheden

Een eigen zaak? Het erg volledige gamma van Pro-Duo biedt een ruime keuze in haarborstels, haarkammen, kappersscharen, scheermessen en ander kappers- en schoonheidsmateriaal.
Van maandag tot en met zaterdag kan u terecht bij Pro-Duo Lochristi voor professionele kappers- en schoonheidsproducten, zowel voor persoonlijk als professioneel gebruik.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief