Van Peteghem Hout & Interieur nv

Openingsuren

Maandag 24/06 07:00 - 19:00
Dinsdag 25/06 07:00 - 19:00
Woensdag 26/06 07:00 - 19:00
Donderdag 20/06 07:00 - 19:00
Vrijdag 21/06 07:00 - 19:00
Zaterdag 22/06 07:00 - 12:00
Zondag 23/06 Gesloten
Tijdens de winterperiode geopend tot 18 uur.

Info

Van Peteghem Hout & Interieur te Lochristi staat in voor heel wat nieuwbouw en renovatieprojecten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van Quick-Step laminaatparket en parket en half-massief parket van sterke merken zoals Meister, gyproc en isolatie, plafond- en wandbekleding en Velux ramen.  Bovendien beschikt de vakman te Lochristi over een eigen plaatsingsdienst. Het verzagen van platen gebeurt op maat en Van Peteghem Hout & Interieur verhuurt eveneens machines zoals een paneelzaag.
 

Gyproc

Wie gaat renoveren of bezig is aan een nieuwbouwproject droomt waarschijnlijk al over de kleuren die de muren in de woning zullen krijgen. Voor u overgaat tot het beschilderen of behangen van uw muren, is het echter belangrijk dat u alles eerst goed egaliseert. Dit werk neemt Van Peteghem Hout & Interieur u graag uit handen door het plaatsen van gyproc.
 

Isolatie

Van Peteghem Hout & Interieur voorziet uw woning van isolatie met de thermische, brandveilige, akoestische en duurzame rotswol isolatiematerialen van Rockwool. U kan ook kiezen voor isolatie van Isover, waarmee u verzekerd bent de hoge kwaliteit en goede thermische isolatie.
 

Laminaat en parket

Van Peteghem Hout & Interieur voorziet uw woning graag van het kwalitatieve Quick-Step laminaatparket. Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand en bovendien heeft Van Peteghem Hout & Interieur deze vloer in een oogwenk gelegd.

Daarnaast kan Van Peteghem Hout & Interieur u een mooie vloer aanbieden met het bijzonder stevig en duurzaam parket van Meister. Dit parket gaat bijzonder lang mee, is robuust en is bovendien zeer geruisloos. Van Peteghem Hout & Interieur kan het parket van Meister ook zonder problemen op een vloerverwarming plaatsen.

 

Ligging en routebeschrijving