Freddy Vermeulen

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Freddy Vermeulen toe

 

Info

Freddy Vermeulen bouwbedrijf weet ook u zij u toekomstige woning kunne realiseren. Vertrouw op de kennis van het team en laat uw woning maken tot in de perfectie aan de eerlijke prijzen van woningbouw Freddy Vermeulen.
 

Waarom Freddy Vermeulen?

Bij hun bouwbedrijf kan u zeker zijn dat u een duurzame woning krijgt gebouwd met enkel materialen die hun kwaliteit over de jaren heen hebben bewezen.
De woningen worden zeer zorgvuldig geïsoleerd want een woning die de warmte in de zomer buiten houdt en de koude temperaturen in de winter niet binnen laat is veel goedkoper op lange termijn. U verliest de warmte niet die u opwekt en zo gaat de energie rekening sterk naar beneden.
De transparante prijzen bij woningbouw Freddy Vermeulen zullen nooit de kwaliteit van de woning naar beneden halen. Zij maken een perfecte woning of renovatie voor u op maat en u mag verzekerd zijn dat u nooit te veel zal betalen.
De vakmannen hebben allemaal een opleiding gehad binnen hun vak van expertise. Schrijnwerkers, metsers, vloerleggers, dak aanleggers, … Zij weten allemaal perfect hoe de woning gebouwd moet worden en doen hun werk tot in de kleinste hoekjes.
 

Bouw vragen?

U kan altijd contact opnemen met Freddy Vermeulen ook al hebt u nog geen bouwplannen of zijn uw bouwwerken al bezig maar wilt u toch graag advies van een andere aannemer. U kan bij elk bouwwerk groot of klein rekenen op Freddy Vermeulen.
 
Zoek niet verder en neem nu contact op met uw aannemer voor bouw en verbouwingsprojecten.
 

Ligging en routebeschrijving