Openingsuren

Maandag 25/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/10 08:00 - 18:30
Woensdag 20/10 08:00 - 18:30
Donderdag 21/10 08:00 - 18:30
Vrijdag 22/10 08:00 - 18:30
Zaterdag 23/10 08:00 - 18:00
Zondag 24/10 08:00 - 12:30

Info

Voor de heerlijkste malse stukken vlees, verse vis, fijne charcuterie en heerlijke traiteursgerechten in of rond Lokeren moet u bij Slagerij Tony zijn!
 

Vlees, vis, fondue, gourmet en BBQ

Slagerij Tony staat dag in, dag uit klaar om haar klanten verse vlees en vis van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Losse stukken vlees voor ­in de pot of pan thuis, maar ook heerlijke vis- of vleesschotels behoren tot het aanbod. Deze schotels zijn speciaal samengesteld voor uw fondue, barbecue of gourmet: ideaal voor een feest of bijeenkomst van vrienden of familie. Bij deze schotels zitten kant en klare schotels, maar indien gewenst kan u uiteraard ook zelf uw schotels samenstellen uit uw favoriete stukken vlees of vis.
 

Kaas en charcuterie

Fijnproevers worden bij Slagerij Tony verwend met de heerlijkste fijne vleeswaren en gevarieerde kaasschotels. U vindt er een rijke selectie aan ham, spek, kippenwit, vleessalades en nog heel wat lekkers. Ook kaas in allerlei soorten en maten hoort bij het aanbod: dit kan gaan van een malse jonge kaas tot een scherpe belegen kaas. Ook met kaas kan u weer uw eigen schotel samenstellen of de selectie aan de slager overlaten.
 

Traiteur, soepen en belegde broodjes

Heeft u zin in een lekkere, verse maaltijd maar heeft u geen zin of geen tijd om zelf te koken? Spring dan zeker eens binnen bij Slagerij Tony en ontdek al het heerlijks dat de traiteur voor u heeft klaarstaan. Dit kan gaan van frisse salades tot verrukkelijke pasta’s: de keuze is aan u. Voor wie een kleiner hongertje heeft zijn ook gezonde, voedzame soepen een optie. Ten slotte bereidt Slagerij Tony elke dag nieuwe, verse belegde broodjes. Deze kunnen belegd zijn met kaas, hesp, preparé americain en nog heel wat meer!

Is uw honger al aan het opkomen, of zoekt u een lekker verse schotel voor uw evenement of feest? Dan bent u op zoek naar Slagerij Tony.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/