Openingsuren

Maandag 08/03 10:00 - 18:00
Dinsdag 02/03 GeslotenGesloten
Woensdag 03/03 10:00 - 18:00
Donderdag 04/03 10:00 - 18:00
Vrijdag 05/03 10:00 - 18:00
Zaterdag 06/03 10:00 - 18:00
Zondag 07/03 14:30 - 18:00

Foto’s

Info

Sublim Interieur bvba

Een stijlvol interieur begint bij het maken van de juiste keuzes. Bij Sublim Interieur in Lokeren kan je in de grote toonzaal kiezen uit tal van klassevolle meubels, tafels, zitbanken, salons, gordijnen, tapijten en verlichting. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector totaalinrichting staan zij iedere klant graag bij in het maken van een overwogen keuze, gebaseerd op de laatste interieurtrends en de smaak van de klant.

 

Inrichten van uw woning

Smaken en voorkeuren verschillen van persoon tot persoon. De ene klant zal gaan voor een strak en modern interieur, terwijl iemand anders misschien meer aan het klassieke trouw is. Voor ieders stijl is er wel een passende combinatie beschikbaar bij Sublim Interieur. Als je in de grote toonzaal tussen het ruime assortiment aan meubels en verlichting niet goed weet wat kiezen of combineren, staat het team van enthousiaste verkopers klaar om je te begeleiden bij je aankoop!

 

Meubilair en verlichting

Comfort en uitstraling, daar streven ze bij Sublim Interieur naar. In de showroom zijn tal van voorbeelden beschikbaar op het gebied van combineren en matchen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe sofa, een moderne zitbank, een comfortabel bed, een nieuwe kast, een stijlvolle lamp of een classy salontafel, bij deze handelaar uit Lokeren vind je het allemaal terug!

 

Gordijnen en tapijten

Totaalinterieur beperkt zich niet enkel tot de meubels die in een ruimte staan. Een woonruimte inrichten betekent dat er ook aandacht dient te worden gespendeerd aan de vloer en de ramen. Daarom biedt Sublim Interieur naast meubilair ook gordijnen en tapijten aan, in alle vormen, types en maten.

Ga snel een kijkje nemen en ontdek je toekomstige interieur vandaag nog!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Uitstekende service... 7,7 Review door: Vic
Top... 7,8 Review door: Elise