TDM Service

Openingsuren

Maandag 28/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 GeslotenGesloten

Info

TDM Service uit Lokeren is uw installateur van sanitair, verwarming en duurzame energieHet bedrijf uit staat ook in voor herstelling en onderhoud van sanitair en verwarming, alsook loodgieterij en de volledige badkamerrenovatie
 

Systemen en toestellen voor duurzame energie

TDM Service biedt een combinatie van systemen en toestellen die u voorzien van duurzame energie.

De jongste jaren is het aanbod verwarmingsketels sterk geëvolueerd. TDM Service voorziet u graag van net die ketels die veel zuiniger zijn in verbruik.

De zonneboilers die TDM graag bij u komt plaatsen, zetten de energie van zonnepalen om in warm water voor sanitair en verwarming.

Warmtepompen halen dan weer de warmte uit bodem, water of lucht. Zo maakt u handig gebruik van uw eigendom én het is ook nog eens honderd procent milieuvriendelijk.

Je kunt bij TDM Service terecht voor de installatie van één wastafel tot een volledige badkamer. Niet alleen je budget speelt een rol in de keuze, ook je smaak telt mee. Daarom is het goed te weten dat je bij TDM Service de keuze hebt uit tientallen bekende merken.
 

Plaatsing badkamer

TDM Service begeleidt en adviseert u bij het creëren van een nieuwe badkamer en helpt u bij de installatie of verbouwing van uw badkamer. Wenst u kraanwerk in modern of klassiek design? U heeft alleszins nood aan een stevige, functionele en mooie lavabo. Maar TDM vergeet ook de de spiegels, losse kasten en wandkasten niet . Vraag TDM Service advies bij de installatie of verbouwing van je badkamer. TDM Service is tevens gespecialiseerd in de installatie van Geberit Aquaclean douchetoiletten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief