Karweiertje ('t)

Openingsuren

Maandag 01/07 Na afspraak
Dinsdag 02/07 Na afspraak
Woensdag 26/06 Na afspraak
Donderdag 27/06 Na afspraak
Vrijdag 28/06 Na afspraak
Zaterdag 29/06 Na afspraak
Zondag 30/06 Gesloten
Maak telefonisch een afspraak.

Info

‘t Karweiertje helpt u graag bij vloerwerken en tegelwerken, het aanleggen van opritten en terrassen en ook voor de kleine klusjes staat kunt u hier terecht. Ook voor kleine en grote herstellingswerken, isolatiewerken en karweien zit u hier goed. Een uitstekende afwerking en betrouwbaarheid omschrijven de service die 't Karweiertje te Middelkerke hanteert.
 

Beton voor binnenshuis en buitenshuis

Wenst u een nieuwe oprit, wilt u een terras laten aanleggen of lijkt een aangelegd tuinpad u handig? ’t Karweiertje uit Middelkerke heeft al vele jaren ervaring met het leggen van tuinpaden, terrassen, opritten in grijze of gekleurde beton. Ook voor betonklinkers en kasseien kan u beroep doen op de vakman.
De ervaren vloerder voorziet u ook graag van betonvloeren, welke zeer onderhoudsvriendelijk zijn ten opzichte van andere verhardingen. Bovendien kennen betonwerken een snelle afwerking wat zorgt voor een degelijke kostprijs.
 

Gyproc

Voor u overgaat tot het beschilderen of behangen van uw binnenmuren en plafonds bij uw renovatie of nieuwbouwproject, is het belangrijk dat u alles eerst goed egaliseert. Dit werk laat u beter over aan een specialist, zoals ’t Karweiertje uit Middelkerke.
De vakman maakt alles egaal dankzij droog pleisterwerk, beter gekend onder de naam gyproc of gipsplaten. Dit materiaal is gebruiksvriendelijk en kan voor meer dan alleen het vlakmaken van uw muren gebruikt worden. Gyproc wordt gekozen wanneer er geen optie is voor een lange droogtijd van het pleisterwerk. Ook zijn gipsplaten zeer geschikt voor het opdelen van ruimtes met valse stijlwanden. Ze zijn sterk en er kan gemakkelijk isolatie tussen worden geplaatst om zo een ruimte op te delen. Een ander groot voordeel is de brandwerendheid die dit materiaal biedt. Schuine wanden worden ook vaak met gipsplaten bekleed. Daarom is gyproc ook voor het herinrichten van uw zolder kan dit een goede optie zijn. Wilt u uw dak of zoldervloer isoleren en zo jaar na jaar heel wat energie besparen?  ’t Karweiertje is de vakman voor al uw isolatiewerken.

Ligging en routebeschrijving