Openingsuren

Maandag 26/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/10 GeslotenGesloten

Info

't Karweiertje

‘t Karweiertje helpt u graag bij vloerwerken en tegelwerken, het aanleggen van opritten en terrassen en ook voor de kleine klusjes staat kunt u hier terecht. Ook voor kleine en grote herstellingswerken, isolatiewerken en karweien zit u hier goed. Een uitstekende afwerking en betrouwbaarheid omschrijven de service die 't Karweiertje te Middelkerke hanteert.
 

Beton voor binnenshuis en buitenshuis

Wenst u een nieuwe oprit, wilt u een terras laten aanleggen of lijkt een aangelegd tuinpad u handig? ’t Karweiertje uit Middelkerke heeft al vele jaren ervaring met het leggen van tuinpaden, terrassen, opritten in grijze of gekleurde beton. Ook voor betonklinkers en kasseien kan u beroep doen op de vakman.

De ervaren vloerder voorziet u ook graag van betonvloeren, welke zeer onderhoudsvriendelijk zijn ten opzichte van andere verhardingen. Bovendien kennen betonwerken een snelle afwerking wat zorgt voor een degelijke kostprijs.
 

Gyproc

Voor u overgaat tot het beschilderen of behangen van uw binnenmuren en plafonds bij uw renovatie of nieuwbouwproject, is het belangrijk dat u alles eerst goed egaliseert. Dit werk laat u beter over aan een specialist, zoals ’t Karweiertje uit Middelkerke.
 

Uw vakman

Gipsplaten zijn zeer geschikt voor het opdelen van ruimtes met valse stijlwanden. Ze zijn sterk en er kan gemakkelijk isolatie tussen worden geplaatst om zo een ruimte op te delen. Een ander groot voordeel is de brandwerendheid die dit materiaal biedt. Schuine wanden worden ook vaak met gipsplaten bekleed.
Wilt u uw dak of zoldervloer isoleren en zo jaar na jaar heel wat energie besparen?  ’t Karweiertje is de vakman voor al uw isolatiewerken.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief