Openingsuren

Maandag 04/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 05/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 06/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 07/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 01/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 02/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 03/07 Na afspraakNa afspraak

Info

Uw huisdier is een metgezel die iedere dag opnieuw deel uit maakt van uw leven, een vriend waarmee u lief en leed deelt.  Of het nu gaat om uw hond, kat, konijn, vogel,... Een huisdier geeft je onvoorwaardelijke liefde en is ontzettend trouw. Geef uw trouwe vriend dan ook de juiste medische zorgen. 
 
Dierenartsenpraktijk Peeters uit Nevele heeft meer dan 30 jaar ervaring en levert u maar al te graag de beste zorgen voor uw huisdier. In de praktijk vullen passie en know-how elkaar naadloos aan. Daarom kan u op hen rekenen, 7 dagen op 7. U kan bij hen terecht voor:


Onderzoeken
 
Het klinisch onderzoek levert belangrijke informatie om een correcte diagnose te stellen en bestaat uit drie onderdelen. Allereerst wordt de anamnese afgenomen die voor een groot deel het verdere verloop van het onderzoek bepaalt. Vervolgens wordt de algemene indruk van uw huisdier bepaald en tot slot wordt er een algemeen onderzoek uitgevoerd. U kan bij Dierenarts Peeters ook terecht voor uitgebreid laboratorium onderzoek. Zo worden algemeen bloedonderzoek, urineonderzoek en microscopisch onderzoek in de praktijk zelf uitgevoerd met snelle resultaten tot gevolg. 
 

Medische beeldvorming
 
De praktijk was ÈÈn van de allereerste praktijken en klinieken in BelgiÎ om in 2007 op CR-radiografie over te stappen. Uiteraard is echografie tegenwoordig onmisbaar en is dit de specialisatie van DaniÎlle Peeters.
 

Chirurgie 
 
In de praktijk van Dierenarts Peeters worden algemene ingrepen zoals castratie en sterilisatie uitgevoerd, evenals meer gespecialiseerde ingrepen waaronder oogchirurgie, orthopedische operaties zoals vervanging van gekruiste banden in het kniegewricht, FLUTD-operatie, spoedoperaties,Ö
 

Dierenvoeding
 
De juiste keuze van uw dierenvoeding is zeer belangrijk. Ieder dier heeft andere behoeftes en de voeding dient te zijn aangepast aan de grootte, het ras, de leeftijd en eventuele aandoeningen het dier. Bij dierenartsenpraktijk Peeters kan u rekenen op deskundig advies als het gaat om de voeding voor uw huisdier. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dierenartsenpraktijk Peeters een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond