Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Diksmuide

Woensdag 29 mei 2024 10:42 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Diksmuide.

Alle handelaars in Diksmuide kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Diksmuide.
Heb jij een zaak in Diksmuide en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Diksmuide rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Diksmuide mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 631 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Bloemen Florina – 9,06/10
Bloemen Florina in Diksmuide is dé bloemenzaak voor prachtige bruidsboeketten, serene rouwkransen en een brede selectie snijbloemen en kamerplanten. Ontdek hun kleurrijke winkel en laat je verrassen door het decoratief handwerk uit hun eigen atelier, perfect voor elke ruimte in je huis. Of je nu op zoek bent naar het ideale bruidsboeket of gewoon wat meer groen in je leven wilt brengen, Bloemen Florina biedt voor elke kamer en stijl een passende oplossing. Bezoek hen en ervaar de gezellige en inspirerende sfeer zelf.

‘t Keiems vleespotje – 9,20/10
Bij slagerij 't Keiems Vleespotje vind je een uitgebreid aanbod aan verse vleessoorten, zorgvuldig bereid door José Vanacker en zijn team. Naast vlees biedt de slagerij heerlijke charcuterie, kazen, patés, huisgemaakte salades en groente- en vruchtensappen. Voor een uitgebreid menu thuis of feestelijke gelegenheden kun je kiezen uit fondue, gourmet, steengrill, teppanyaki, koude schotels en desserts. Bestel tijdig voor de feestdagen en kom langs in de winkel om het beroemde vleespotje of een van de vele andere huisbereide producten te proberen. Bekijk ze hier!

Pescura – 9,25/10
Heeft u last van ingegroeide nagels, kloven, eelt, likdoorns of andere voetproblemen? Pescura, op slechts 100 meter van de Markt in Diksmuide, biedt professionele medische pedicure om al deze kwalen te verhelpen. Schimmelnagels, ingegroeide teennagels en likdoorns worden effectief behandeld om pijn en ongemak te verlichten en herhaling te voorkomen. Pescura biedt ook oplossingen voor eelt, waardoor uw voeten weer comfortabel aanvoelen. Voor deskundige voetverzorging en een blijvende oplossing voor voetproblemen, bent u bij Pescura aan het juiste adres.

Brasserie ’t Gouden Mandeken – 9,30/10
Welkom bij 't Gouden Mandeken, dé brasserie op de Grote Markt van Diksmuide, gerund door Marianne, Vanessa en Peter. Gevestigd in een historische herberg uit de vijftiende eeuw, biedt deze brasserie een uitgebreide menukaart met heerlijke lunch-, diner- en snackopties. Vlees- en visliefhebbers kunnen genieten van diverse gerechten, terwijl er voor de kleintjes kindermenu's zijn. Proef ook de verfrissende streekbieren en verrukkelijke desserts. Daarnaast verhuurt 't Gouden Mandeken een charmante ijskar, gevuld met artisanaal ijs, perfect voor elk evenement. Kom langs en ervaar de gastvrijheid en smaak van 't Gouden Mandeken.

’t Meulenhof 9,38/10
Geniet van huisgemaakt ambachtelijk roomijs, vers gebakken oma's pannenkoeken en andere lekkernijen op het prachtige zonneterras van 't Meulenhof in Keiem bij Diksmuide. Het terras ligt langs diverse fietsroutes zoals de Schoorbakkeroute en Boterlandroute. Ontspan met een streekbier uit de Westhoek, een boerenbroodmaaltijd of een heerlijke warme appeltaart met ijs. Voor de kinderen is er een springkasteel en go-karts. 't Meulenhof is open van de paasvakantie tot eind september en verwelkomt ook groepen en feestjes. Bezoek ons en ervaar de rust en smaak van onze streekproducten.

Gustoso – 9,39/10
Jo & Joke verwelkomen je in een vriendelijke sfeer voor ontbijt, lunch, soep en dessert. Geniet van een ruim assortiment belegde broodjes, panini's, burgers, slaatjes, soepen en meer, allemaal bereid met verse streekproducten. Of je nu kiest voor take-away of gezellig ter plaatse wilt eten, bij Gustoso is er voor elk wat wils. Ze bieden ook heerlijke ontbijtmanden en receptiebroodjes, gratis bezorgd binnen 10 km. Daarnaast is Gustoso een Bpost pakjespunt en een plek om je geluk te beproeven met lotto en andere kansspelen.

Woumense Vleeshoeve – 9,39/10
Ontdek het meest verrukkelijke aanbod van vers vlees, heerlijke charcuterie en verleidelijke gourmetschotels bij De Woumense Vleeshoeve in Woumen, Diksmuide. Deze gepassioneerde slagerij biedt sublieme versheid en kwaliteit, met vlees afkomstig van eigen kweek. Proef de legendarische hoeveburgers, huisgemaakte salades en diverse kaassoorten. Voor zomer- en winterbarbecues, of een feestelijke gourmetschotel, ben je hier aan het juiste adres. Geniet van een burgerfestijn met hun unieke creaties of bestel een maandelijkse colli voor dagelijks vers vlees. Bezoek de winkel of bestel online voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring.

Josephine Hairfashion – 9,44/10
Gelegen in Diksmuide, staat Josephine Hair & Fashion voor mode, passie en ambitie. Onder leiding van de jonge en dynamische Josephine Beele, biedt deze trendy kapperszaak een oase van rust en ontspanning. Elke klant wordt persoonlijk en met zorg behandeld, van jong tot oud. Of je nu een nieuwe haarkleur wilt of een elegant opsteekkapsel, Josephine neemt de tijd om jouw droomkapsel te realiseren. In haar salon kun je ontspannen en genieten van de verwennerij, altijd op afspraak, zodat elke klant zijn of haar bad hair day kan vergeten.

Bjoetiek – 9,50/10
In het hart van Diksmuide biedt Ilse van Bjoetiek een warme, uitnodigende winkelervaring met persoonlijke service en professioneel kledingadvies. Bij Bjoetiek vind je betaalbare en trendy damesmode, variërend van maat 34 tot 50, met speciale aandacht voor mode in grotere maten. Het assortiment omvat stijlvolle jurken, feestelijke rokjes, casual blouses en sportieve truien, aangevuld met prachtige accessoires zoals handtassen, sjaals en schoenen. Ontdek de nieuwste modetrends en geniet van een uitgebreide collectie die elk seizoen wordt vernieuwd. Bezoek ons in de winkel of shop online voor een complete en modieuze look.

Hair Design Nouna – 9,56/10
Bij Hair Design Nouna kun je terecht voor dames-, heren- en kinderkapsels, met exclusieve kappersproducten van hoge kwaliteit. Het salon biedt haarkleuringen met natuurlijke, ammoniakvrije producten, ideaal voor gevoelige hoofdhuiden en kwetsbare haren. Naast een nieuwe snit, permanent of opsteekkapsel voor elk evenement, zorgt Nouna voor een huiselijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Specialiseer je in de nieuwste trends en geniet van een gezonde haarkleuring met de biologische producten van Matrix. Kom langs en ervaar de persoonlijke service en expertise bij Hair Design Nouna.

De Vriendelijkste Handelaar van Diksmuide met een score van 9,74/10 is Kapsalon K.

Kapsalon K – 9,74/10
Bij Kapsalon K in Diksmuide-Esen draait alles om het verzorgen van gevoelige hoofdhuiden met natuurlijke en anti-allergische producten. Of je nu een nieuwe snit, kleuring, of stijlbehandeling wenst, bij Kapsalon K weten ze hoe ze jouw haar het beste kunnen verzorgen. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn welkom om zich te laten verwennen. Het gebruik van hoogwaardige merken zoals Muk en Previa garandeert dat jouw haar er elke dag stralend uitziet. Voor een professionele en natuurlijke haarverzorging, is Kapsalon K dé plek om een perfecte look te krijgen.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Diksmuide"