Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Mechelen

Donderdag 23 mei 2024 14:49 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Mechelen.

Alle handelaars in Mechelen kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Mechelen.
Heb jij een zaak in Mechelen en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Mechelen langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Mechelen mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 2360 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Meubelen De Schoenmaeker-9.22/10
De Schoenmaeker is uw interieurspecialist in de regio Mechelen, bekend om kwaliteit en uitmuntende service. Al bijna 60 jaar staat de klant centraal met persoonlijk contact, eigen leveringsdienst en snelle opvolging. U kunt rekenen op persoonlijke, professionele begeleiding bij al uw aankopen en vragen. Naast eigen productie van houten meubelen en zitmeubelen in leer en stof, biedt De Schoenmaeker topmerken zoals Leolux, Rolf Benz en Jori. Bezoek de showroom voor professioneel advies en service met een glimlach

t Letterke -9.35/10
Dagbladhandel 't Letterke is een vaste waarde in het hart van Mechelen, te vinden in de Hoogstraat 1 voor je dagelijkse krant. Ze bieden ook een breed assortiment buitenlandse kranten, tijdschriften, boeken en stripverhalen. Naast leesmateriaal hebben ze een scala aan kansspelen van de Nationale Loterij en sportweddenschappen via Magic Betting. Voor de zoetekauwen hebben ze een uitgebreide selectie snoepgoed en gekoelde dranken. Verder bieden ze wenskaarten, kantoorbenodigdheden, telefoonkaarten en buskaarten van De Lijn. Tot slot hebben ze een ruim assortiment aan rookwaren, waaronder sigaretten, tabak en sigaren.

Huis Inge Goderis-9.35/10
Huis Inge Goderis in Mechelen biedt een uitgebreide selectie handwerkboeken en benodigdheden voor zowel beginners als gevorderden. U vindt er breiwol, borduurpakketten, handwerksets, naaigaren en tapijtknopen. Ook handgeknoopte tapijten, canvassen, tafelkleden en kantklosmateriaal zijn beschikbaar. De winkel heeft aparte afdelingen voor breibenodigdheden en handwerken, met gratis advies en tips. Jong en oud kunnen er terecht voor diverse naaigarens, borduurpatronen en meer. Bezoek Huis Inge Goderis voor al uw handwerkprojecten en deskundig advies.

De Vriendelijkste Handelaar van Mechelen met een score van 9,63 /10 is Poulain Carmin geworden.

Poulain Carmin in de Geitestraat te Mechelen biedt stijlvolle kleding voor zowel mannen als vrouwen. De boetiek heeft een gezellige sfeer en biedt persoonlijke hulp bij het passen, inclusief een koffie met een koekje. Dames vinden er trendy kleding, van jumpsuits en kleedjes tot onderkleding en plus size mode van Carmakoma. Heren kunnen kiezen uit een moderne collectie jassen, broeken, zwemshorts, hemden en t-shirts. Daarnaast biedt de winkel schoenen voor beide geslachten en yoga handdoeken in mooie kleuren en prints. Bezoek Poulain Carmin voor de nieuwste modetrends en een complete outfit.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Mechelen"