DVS Kantoor Delbeke - Van Simaey

Openingsuren

Maandag 27/05 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Dinsdag 28/05 09:00 - 12:00Na afspraak
Woensdag 29/05 09:00 - 12:0014:00 - 17:00
Donderdag 30/05 08:30 - 12:00Na afspraak
Vrijdag 31/05 09:00 - 12:00Na afspraak
Zaterdag 01/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 26/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

DVS Delbeke-Van Simaey – Crelan Bank- en Verzekeringen 

Als familiaal bank- en verzekeringskantoor is DVS Kantoor Delbeke-Van Simaey ondertussen meer dan 40 jaar actief in de sector, u kan er dus van uitgaan dat zij hun weg door de financiële wereld kennen als geen ander!

Als zelfstandig Crelan Bankagent is hun doelstelling duidelijk: samen met u de beste oplossingen uitwerken voor uw vermogen en vermogensopbouw. Voor elke klant wordt vanuit diens persoonlijke situatie als individu en/of als gezin een oplossing uitgewerkt met vooral aandacht voor alle spaar- en beleggingsverrichtingen, de woning, pensioensopbouw, vermogensoverdracht of successie, afhankelijk van de levensfase waarin u zich op dat ogenblik bevindt. 
 

Landbouwkredieten, bedrijfsovernames en familiale opvolging 

Naast deze aanpak voor particulieren en zelfstandigen, hebben zij als Crelan agent in de voorbije jaren een specialisatie en expertise opgebouwd in landbouwkredieten, van bedrijfsovername en familiale opvolging in landbouwbedrijven, bedrijfsinvesteringen in stallen, loodsen en andere bedrijfsgebouwen, aankoop materiaal, e.d.m.

Als zelfstandig Crelan bank- en verzekeringskantoor zijn dynamisme, inzet, nabijheid en beschikbaarheid voor onze klanten enkele van onze grootste troeven. 
 

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar 

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar kan DVS Kantoor Delbeke-Van Simaey u de verzekeringsformule aanbieden die het beste bij u past, en dit steeds tegen de beste prijs. Door hun onafhankelijke status kunnen zij, op basis van uw wensen, de verzekeringsmaatschappij kiezen die voor u het meest interessante aanbod in petto heeft. Niet iedere maatschappij kan immers voor élk risico de beste zijn.

Dankzij hun jarenlange ervaring en in die tijd opgebouwde kennis kunt u bovendien rekenen op een snelle en correcte schaderegeling.
 

Vastgoedmakelaar 

De vastgoedactiviteit is een derde pijler in het kantoor van DVS Kantoor Delbeke-Van Simaey. Zij staan paraat om een degelijk verkoopdossier voor al uw onroerend goed samen te stellen en desgewenst alle administratie van u over te nemen maar steeds in overleg met u alle nodige acties te ondernemen om tot een bevredigend resultaat voor alle partijen te komen.  Als erkend lid van het Beroepsinstituut Van Vastgoedmakelaars, zetten zij alle middelen in om elke transactie professioneel, stipt en correct aan te vatten en af te ronden. 

Ligging en routebeschrijving