Elle Tijo Hair & Beauty

Openingsuren

Maandag 20/01 Gesloten
Dinsdag 21/01 09:00 - 20:00
Woensdag 22/01 09:00 - 20:00
Donderdag 23/01 09:00 - 20:00
Vrijdag 24/01 09:00 - 18:00
Zaterdag 18/01 09:00 - 14:00
Zondag 19/01 Gesloten

Info

In de Mechelbaan te Putte combineert Elle TiJo Hair & Beauty een kapsalon en een schoonheidssalon onder één dak. Je kan er terecht om je haar eens onder handen te laten nemen door een professionele kapster, of voor allerhande schoonheidsbehandelingen door een ervaren schoonheidsspecialiste.

Kristine en Jolien helpen u graag verder!
 

Hair & beauty

Bij Elle Tijo Hair&Beauty kan u terecht voor tal van verschillende behandelingen. Zowel voor het haar, lichaam en nagels. Van kop tot teen dus! Zij zijn gespecialiseerd in medische pedicure en hair extensions. In het schoonheidssalon kan u terecht voor: gelaatsverzorging, manicure, ontharingen, nagels en wimperextensions. In het kapsalon kan u terecht voor: Kleurbehandelingen, snit, brushing, make-up, hairextensions en opsteekkapsels. Zij zijn er voor iedereen! Zowel voor mannen, vrouwen en kinderen. 
 

Nagels

Bij Elle TiJo Hair & Beauty worden uw nagels met heel veel zorg behandeld. U kan kiezen tussen verschillende kleuren. Zowel nagellak, Gellak en gelnagels. Dit kan zowel op de handen als op de teennagels. Ideaal voor de feestdagen of om op vakantie te gaan. 
 

Medische pedicure

Pijnlijke of lastige voeten? Kristine pakt uw voetproblemen aan met een medische pedicure. Ze is hier speciaal voor opgeleid en volgt regelmatig bijscholingen om u steeds zo efficiënt mogelij van uw klachten te verlossen. 
 

Kwaliteitsproducten verzorging

Naast een reeks behandelingen, kan u hier ook terecht voor het aankopen van kwalitatieve verzorgingsproducten. Zo vindt u hier heel wat producten uit de lijnen van merken zoals Sofri, Mary Cohr, Goldwell en L'oréal, Make-up studio, waarvan ook kleuringen zonder ammoniak tot het assortiment behoren. 

Ligging en routebeschrijving