Info

Houthakker Jeroen Vertommen in Mechelen is gespecialiseerd in het verzorgen, snoeien en verwijderen van alle bomen en is actief over heel België. Zowel particulieren, gemeenten, bedrijven als tuinaanleggers kunnen beroep doen op zijn vakmanschap.
 

Boomverzorging

Bomen langs wegen en in tuinen of parken dienen correct te worden onderhouden. Met de juiste zorg en technieken kunt u uw boom / bomen langer gezond houden. De boomverzorging van Jeroen Vertommen garandeert een langere levensduur van de boom.
 

Vellen

Het demonteren van de boom kan door middel van klimwerk, touw-en katroltechnieken. Zo haalt het bedrijf uw bomen stuk voor stuk naar beneden zonder schade toe te brengen aan onderliggende beplanting, tuinhuizen, veranda's, of andere voorwerpen.
 

Werken met telescoopkraan

Bomen in volledig gesloten bebouwing of vlak naast een woning kunnen eventueel ook verwijderd worden met een telescoopkraan. Dit voorkomt schade aan gebouwen of andere bouwconstructies in de directe omgeving van de te vellen boom.
 

Bouwgronden bouwklaar maken

Jeroen Vertommen verzorgt het ontbossen van kavels. Ze vellen en verwijderen alle bomen en struiken, waarna ze deze kunnen verhakselen of klieven naar wens van de klant. Wat rest is een mooi genivelleerd stuk (bouw)grond dat vrij is gemaakt van stronken en wortels. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Houthakker Jeroen Vertommen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond