Schilderwerken Theo Pluim & Zoon

Openingsuren

Maandag 24/06 Na afspraak
Dinsdag 25/06 Na afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraak
Zaterdag 22/06 GeslotenGesloten
Zondag 23/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Schilderwerken Theo Pluim

Schilder -en behangwerken in Putte nodig? Dan bent u bij schilderwerken Theo Pluim aan het juiste adres. Theo heeft er reeds een jarenlange ervaring op zitten in zijn vak. Daardoor is hij de specialist in schilder -en behangwerken en voert hij ieder project uit met de grootste zorg en kwaliteit. Ieder detail telt.


Schilderwerken Theo pluim: een uitgebreid dienstenpakket

Theo Pluim is een echte experts in zijn vak en biedt een veelvoud van diensten aan. In de eerste plaats is hij uiteraard te vinden voor allerhande schilderklussen, zowel binnen als buiten, maar ook behangen of kalkwerken zijn inbegrepen in de service. Ook glasvezelbehangwerken is een onderdeel van zijn aangeboden diensten. Theo werkt zowel voor particulieren, zelfstandigen als voor bedrijven. 

 
Schilderwerken Theo Pluim: de beste service

Schilderwerken Theo Pluim onderscheidt zich niet alleen door de hoge kwaliteit van het geleverde werk, maar ook door haar kwaliteitsservice op maat. Theo zoekt steeds samen met de klant naar de optimale en meest voordelige werkwijze, zo laat hij de klant steeds weer met een glimlach achter. 

Heeft u een klus die geklaard moet worden of een karwei waarvan u niet zeker bent of Schilderwerken Theo Pluim ze doet? Neem dan even contact op via het nummer +32 478 94 93 07
Nogmaals een klein overzicht van de aangeboden diensten:

•    glasvezelbehangwerken
•    bepaalde technieken
•    particulieren - zelfstandigen - bedrijven
•    gratis prijsofferte
•    Algemene schilderwerken: binnen en buiten 

Reviews door klanten van Schilderwerken Theo Pluim & Zoon

7,7 Jarne op 2020-10-15 om 15:08:25
Steeds even vriendelijk

Ligging en routebeschrijving