Banner Thys Erik bvba

Thys Erik bvba

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Thys Erik bvba toe

na afspraak
Sluitingsdag: zon- en feestdagen
Bouwverlof

Foto’s

Info

Een elektricien, loodgieter én expert in verwarming in één? Thys Erik is de vakman te Putte die u nodig hebt voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.
Centrale Verwarming
Thys Erik te Putte helpt u graag uw woning energiezuinig en comfortabel te verwarmen aan de hand van onder meer vloerverwarming, warmtepompen, radiatoren.
 

Ventilatie

Een gezond, comfortabel en energiezuinig klimaat in uw woning is van groot belang voor uw levenskwaliteit. Thys Erik helpt uw huis aan een gezond binnenklimaat door u het juiste ventilatiesysteem te adviseren en vervolgens te plaatsen0
 

Elektriciteitswerken

Woont u in de omgeving van Putte en bent u op zoek naar een elektricien voor uw nieuwbouw- of renovatieproject?
Erik Thys neemt het ontwerp, installatie en onderhoud van bestaande en nieuwe elektrische installaties graag voor zich. Voor elektriciteitswerken zoals het plaatsen van verlichting, databekabeling, videofoon, kan u gerust beroep doen op de vakman in Putte.
 

Domotica

Eenvoudig aansturen van verlichting, rolluiken verwarming, toegangscontrole en audio? Domotica maakt het mogelijk. Zowel in uw woning als in bedrijven worden systemen aangestuurd via intelligente schakelaars, bewegingsdetectoren of bediening op afstand.
 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Thys Erik bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden