Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Na afspraak

Foto’s

Info

In 1996 was schilders bedrijf Steven Olley opgericht door  Steven Olley wies wortels oorspronkelijk zijn  van uit de  engelse  bodem en met de kennis van vier generaties meester schilders in zijn  bloed , heeft hij de bedrijf opgericht met als doel kwaliteit  schilderwerk te leveren aan en betaalbaar prijs.

In 2000 is zijn vrouw NouNou Verhelst in de bedrijf gestapt en in 2005 geeft het  bedrijf  en nieuwe benaming  gekregen  Flanders home Decor .

Schilderen is meer dan het aanbrengen van en likje verf. Bij Flanders Home Decor hebben wij het inzicht, kennis en geduld voor de perfecte afwerking van u project.

Schilderen is en belangrijk deel van het onderhoud van u gebouwen en woningen, dit zorgt voor en mooi verfraaiing,  bescherming en verlengd de levensduur  van u woning.

Bij flanders home decor zorgen wij meer dan 16 jaar voor kwaliteit s schilderwerken voor particulieren en bedrijven. Wij werken uitsluiten met de beste producten en de nodig kennis om u project perfect aftewerken in de afgesproken termijn.

 

Voor meer informatie of en offerte gelieve ons te contacteren wij komen graag bij u langs voor u project beter te bespreken en kleur advies te geven om u project te realiseren.

Ligging en routebeschrijving