Laatste 2 weken van augustus + Kerstmis en Nieuwjaar.

De Oude Klei

Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten
Dinsdag 28/11 Gesloten
Woensdag 29/11 12:00 - 14:0018:00 - 20:30
Donderdag 30/11 12:00 - 14:0018:00 - 20:30
Vrijdag 01/12 12:00 - 14:0018:00 - 20:30
Zaterdag 02/12 18:00 - 20:30
Zondag 03/12 12:00 - 14:0018:00 - 20:30

Info

Heerlijk en gezellig tafelen doe je bij De Oude Klei

Johan en Els verwelkomen jou graag in hun gezellig restaurant De Oude Klei in Aalst. Het is een authentiek getint restaurant met antieke meubeles en oud ambachtgerei. Het is een ideale plaats voor jong en oud. Iedereen kan er genieten van een heerlijke terrasje tijdens de zomermaanden en een stevige maaltijd tijdens de wintermaanden. Je kan bij De Oude Klei een snack eten maar ook uitgebreid tafelen. 
 

Garnaalkroketten, kaaskroketten, scampi, soep

De menukaart van De Oude Klei heeft heel wat heerlijke voorgerechten voor je uitgezocht waar je duimen en vingers van zult aflikken. Zo kan je o.a. een duo van huisgemaakt garnaalkroketten en kaaskroketten bestellen, heerlijke scampi of je kan kiezen voor de soep van de dag tijdens de wintermaanden om je te verwarmen. 
 

Scampi, steak, kip, varkenshaasje

Alle hoofdgerechten van De Oude Klei worden geserveerd met sla en frietjes. Bij de vleesgerechten heb je de keuze uit diverse sauzen zoals peperroom of champignonroom. Geniet van een gegrild varkenshaasje of een steak natuur maar als je een visliefhebber bent zijn de scampi natuur en de scampi "De Oude Klei" de beste keuzes. 
 

Spaghetti, lasagne, fettuccine

De Oude Klei heeft de beste pastagerechten van heel Aalst en omstreken. Het loont absoluut de moeite om hun spaghetti, lasagne of fettuccine met kip te proberen. Elk gerecht wordt met liefde bereidt wat je zonder twijfel al zult proeven bij de eerste hap. 
 

Kindergerechten

Uiteraard word er ook aan de kinderen gedacht wanneer je komt tafelen bij De Oude Klei. Ze zullen smullen van een kinderspaghetti, een kipfilet met appelmoes en kroketjes of wat dacht je van een brochette met frietjes. De kinderen gaan ongetwijfeld genieten van deze gerechten. 
 

Desserts, gelegenheidsmenu's

Een dessert van bij De Oude Klei is de ideale afsluiter van een gezellig etentje. Zij hebben een uitgebreide dessertenkaart voorzien vanaf de prijs van €5. Bij feestdagen zoals Valentijn, Pasen, Moederdag,... Tovert De Oude Klei een verrukkelijk gelegenheidsmenu uit hun doos om deze dag niet ongezien te laten voorbijgaan. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Oude Klei een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond