Openingsuren

Maandag 26/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 20/10 11:30 - 17:00
Woensdag 21/10 11:00 - 18:00
Donderdag 22/10 09:00 - 18:00
Vrijdag 23/10 11:00 - 18:00
Zaterdag 24/10 11:00 - 18:00
Zondag 25/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Anders dan Anders

In het hartje van Aarschot vindt u de geliefde brasserie Anders dan Anders. Hier komt jong en oud genieten van heel wat lekkers in het modern ingerichte, gezellige, sfeervolle interieur of op het zomerterras.
 

Brusselse wafels, pannenkoeken, enz...

Anders dan Anders is de ideale stop voor een lekkere snack, een verse Brusselse wafel, verse pannenkoeken, ijsjes en zoveel meer. De uitbaters verwennen u graag met dagverse producten die in eigen huis bereid worden. U wilt genieten van heel wat lekkers in een leuke sfeer? Dan bent u bij brasserie Anders dan Anders te Aarschot aan het juiste adres.
 

Brasserie met uitgebreide kaart

Anders dan Anders is een zeer geschikt adresje voor de kleine honger. De gevestigde waarde in Aarschot biedt een simpele maar lekkere kaart met veel keuzes in gerechten.
Alle snacks en maaltijden worden dagelijks vers bereid. Vooral de Brusselse wafels krijgen heel wat lovende reacties. Maar ook de rest van de kaart is het verkennen waard. Zo geniet u hier van een simpele maar lekkere toast, een croque, of een frisse salades. Ook de heerlijk verse spaghetti en lasagne zullen u beslist kunnen bekoren.
 

Kindermenu's

Voor de allerkleinsten heeft Anders dan Anders een kindermenu uitgewerkt. Ook de tekeningen en kleurpotloden liggen al klaar. Bij warm weer moet u zeker de huisgemaakte fruitsappen proeven. En dit liefst van al op het terras, dat open is van april tot en met september.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Een geurend tasje koffie en een heerlijke vers gebakken Brusselse wafel brengt verpozing tijdens het shoppen. Of gaat uw voorkeur uit naar een lekkere gezonde salade ... Wij hebben voor ieder wat wils.

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Top service!... 7,9 Review door: Vic
Steeds even vriendelijk... 7,8 Review door: Sarah
Steeds hulpvaardig en vriendelij... 8,5 Review door: Alice
Anders dan anders... 8 Review door: Guido
Heel lieve en vriendelijke mense... 9,6 Review door: Julie