Openingsuren

Maandag 25/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 26/01 11:30 - 17:00
Woensdag 27/01 11:00 - 18:00
Donderdag 21/01 09:00 - 18:00
Vrijdag 22/01 11:00 - 18:00
Zaterdag 23/01 11:00 - 18:00
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Anders dan Anders

In het hartje van Aarschot vindt u de geliefde brasserie Anders dan Anders. Hier komt jong en oud genieten van heel wat lekkers in het modern ingerichte, gezellige, sfeervolle interieur of op het zomerterras.
 

Brusselse wafels, pannenkoeken, enz...

Anders dan Anders is de ideale stop voor een lekkere snack, een verse Brusselse wafel, verse pannenkoeken, ijsjes en zoveel meer. De uitbaters verwennen u graag met dagverse producten die in eigen huis bereid worden. U wilt genieten van heel wat lekkers in een leuke sfeer? Dan bent u bij brasserie Anders dan Anders te Aarschot aan het juiste adres.
 

Brasserie met uitgebreide kaart

Anders dan Anders is een zeer geschikt adresje voor de kleine honger. De gevestigde waarde in Aarschot biedt een simpele maar lekkere kaart met veel keuzes in gerechten.
Alle snacks en maaltijden worden dagelijks vers bereid. Vooral de Brusselse wafels krijgen heel wat lovende reacties. Maar ook de rest van de kaart is het verkennen waard. Zo geniet u hier van een simpele maar lekkere toast, een croque, of een frisse salades. Ook de heerlijk verse spaghetti en lasagne zullen u beslist kunnen bekoren.
 

Kindermenu's

Voor de allerkleinsten heeft Anders dan Anders een kindermenu uitgewerkt. Ook de tekeningen en kleurpotloden liggen al klaar. Bij warm weer moet u zeker de huisgemaakte fruitsappen proeven. En dit liefst van al op het terras, dat open is van april tot en met september.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Nieuws & Promoties

Take Away

Geniet van onze lekker Brusselse wafels, pannenkoeken, allerlei soorten koffies, havermoutkoekjes, vanillecake, wortelnotencake,...

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Mooie feestdagen!... 10 Review door: Nancy
De lekkerste wafels home made th... 10 Review door: Nancy
Hele vriendelijke mensen, behulp... 9,8 Review door: Inneke Benny en Kirsten
Dag Ine en Daniël rnIk wens... 9 Review door: ANJA
Voor een lekkere koffie ,of snac... 10 Review door: Anne-Marie
Goed bezig!... 9,5 Review door: ValèreJouw voornaam
Doe maar vlug open, want we miss... 10 Review door: Maria