Anders dan Anders

Openingsuren

Maandag 28/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 29/09 11:30 - 17:00
Woensdag 30/09 11:00 - 18:00
Donderdag 24/09 09:00 - 18:00
Vrijdag 25/09 11:00 - 18:00
Zaterdag 26/09 11:00 - 18:00
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

In het hartje van Aarschot vindt u de geliefde brasserie Anders dan Anders. Hier komt jong en oud genieten van heel wat lekkers in het modern ingerichte, gezellige, sfeervolle interieur of op het zomerterras. Anders dan Anders is de ideale stop voor een lekkere snack, een verse Brusselse wafel, verse pannenkoeken, ijsjes en zoveel meer. De uitbaters verwennen u graag met dagverse producten die in eigen huis bereid worden. U wilt genieten van heel wat lekkers in een leuke sfeer? Dan bent u bij brasserie Anders dan Anders te Aarschot aan het juiste adres.
 

Brasserie met uitgebreide kaart

Anders dan Anders is een zeer geschikt adresje voor de kleine honger. De gevestigde waarde in Aarschot biedt een simpele maar lekkere kaart met veel keuzes in gerechten. U geniet hier al van een snack vanaf 4 euro.
Alle snacks en maaltijden worden dagelijks vers bereid. Vooral de Brusselse wafels krijgen heel wat lovende reacties. Maar ook de rest van de kaart is het verkennen waard. Zo geniet u hier van een simpele maar lekkere toast, een croque, of een frisse salades. Ook de heerlijk verse spaghetti en lasagne zullen u beslist kunnen bekoren.
Voor de allerkleinsten heeft Anders dan Anders een kindermenu uitgewerkt. Ook de tekeningen en kleurpotloden liggen al klaar. Bij warm weer moet u zeker de huisgemaakte fruitsappen proeven. En dit liefst van al op het terras, dat open is van april tot en met september.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief