Ontdek de reviews van klanten van Anders dan Anders in Aarschot.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Mooie feestdagen!

Review door Nancy op 2020-12-19
Scoremotivatie
De lekkerste wafels home made the best 👍🏻😋

Review door Nancy op 2020-12-18
Scoremotivatie
Vriendelijk personeel.

Review door Dany op 2020-12-18
Scoremotivatie
Hele vriendelijke mensen, behulpzaam en uiterst klantvriendelijk. Anders dan Anders heeft een heel leuk interieur: anders dan anders :-) . Van een heerlijke koffie naar een lekkere croque, Gewoon genieten. Bij mooi weer kan je genieten op het terras. Een place to be in Aarschot!

Review door Inneke Benny en Kirsten op 2020-12-18
Scoremotivatie
Dag Ine en Daniël \r\nIk wens jullie voor 2021 een goede gezondheid ,veel liefde en geluk...xxx

Review door ANJA op 2020-12-18
Scoremotivatie
Voor een lekkere koffie ,of snack moet ik bij jullie zijn ,hmm

Review door Anne-Marie op 2020-12-18
Scoremotivatie
Goed bezig!

Review door ValèreJouw voornaam op 2020-12-18
Scoremotivatie
Doe maar vlug open, want we missen uw goei wafels en pannenkoeken en koffie. Dank je wel voor de goede zorgen .Doe zo verder !

Review door Maria op 2020-12-18
Scoremotivatie
Hopelijk kunnen we snel weer van die overheerlijke spaghetti komen eten

Review door PEGGY op 2020-12-18
Scoremotivatie
Top service!

Review door Vic op 2020-10-12
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.