Openingsuren

Maandag 26/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/07 GeslotenGesloten
Woensdag 28/07 10:00 - 18:00
Donderdag 29/07 GeslotenGesloten
Vrijdag 30/07 10:00 - 18:00
Zaterdag 24/07 10:00 - 18:00
Zondag 25/07 GeslotenGesloten

Info

Op zoek naar hippe, leuke kinder- of jeugdschoenen? Bij Hippeschoentjes in Aarschot vindt u een ruim aanbod, van de eerste schoentjes tot een trendy jeugdschoenen.
 

Schoenwinkel met ruim aanbod kinderschoenen te Aarschot

Omdat uw kind meer dan de helft van zijn leven in schoenen doorbrengt, is het van het allergrootste belang om de juiste schoenen te vinden. De schoen moet vooral uw opgroeiend kind de nodige steun bieden. Daar wordt bij Hippeschoentjes de nodige aandacht aan besteed. Hierbij worden degelijkheid, kwaliteit en budget niet uit het oog verloren.
Bij de keuze van onze collectie, die van maat 18 tot 42 reikt wordt rekening gehouden met de laatste trends, de beste kwaliteit en comfort, hetgeen bijdraagt tot gezonde voeten en een correcte lichaamshouding. U vindt hier babyschoenen en kinderschoenen van merken als Bergstein, Bobux, Jeune premier, Kipling, Stones and bones, Romagnoli, ....
Ook voor regenlaarzen, sandalen, boekentassen, ... ben je bij Hippeschoentjes aan het juiste adres.


Webshop voor kinderschoenen

Bent u verzot op onze collectie maar bent u niet in de mogelijkheid om onze winkel een bezoekje te brengen? Maak dan gebruik van onze webshop waarop al onze kinderschoenen te vinden zijn.

Cadeaubon van Hippeschoentjes

Hebt u gebrek aan inspiratie of bent u op zoek naar een passend geschenk voor iedere gelegenheid? Geef die kleine spruit dan een cadeaubon van Hippeschoentjes, je kan deze ook verzilveren via onze webshop.


 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Jullie zijn top... 10 Review door: Suzanne
Goed bezig, doe zo verder... 7,7 Review door: Jelle
Prima!... 7,9 Review door: Noémie
Vriendelijke, behulpzame verkoop... 10 Review door: Suzanne
Leuke winkel voor kinderschoenen... 9,7 Review door: Marcel
... 10 Review door: Leen