Bergkoning

Openingsuren

Maandag 19/08 10:00 - 18:00
Dinsdag 20/08 10:00 - 18:00
Woensdag 21/08 10:00 - 18:00
Donderdag 22/08 10:00 - 18:00
Vrijdag 23/08 10:00 - 18:00
Zaterdag 24/08 Gesloten
Zondag 18/08 Gesloten

Foto’s

Info

Autocarbedrijf "Bergkoning" uit Bertem is een autobusonderneming die haar klanten vervoert naar zowel lokale als internationale bestemmingen. Met een enthousiast team van professionele chauffeurs staat deze firma klaar om zowel particulieren als scholen en bedrijven te voorzien van kwalitatief en veilig vervoer. U kan er een moderne autocar met chauffeur huren, maar eveneens een kleine stadsbus of een limousine. 

U kunt een beroep doen op hun diensten voor autocarreizen, citytrips, congressen, daguitstappen, groepsreizen, huwelijksceremonies, schoolreizen, luchthavenvervoer, skireizen en nog veel meer.

 

Busreizen en citytrips

Een reis begint steeds met de verplaatsing naar de vakantiebestemming. U kan er bij Bergkoning voor kiezen om u in stijl tot aan de luchthaven te laten vervoeren met een modern luchthavenbusje of zelfs in een limousine. 

Voor personen die niet zo happig zijn op vliegen en luchthavens, is er uiteraard een groot aanbod aan beschikbare busreizen ter beschikking. U wordt aan een opstapplaats opgepikt door de autcar, waarna het genieten al begint. U ziet de hele route die u aflegt van op de eerste rij en er wordt geregeld een stop gehouden, zodat er iets om te eten of drinken kan genuttigd worden en een plas- of rookpauze kan plaatsvinden.

Het actuele aanbod aan busreizen vind je terug op www.bergkoning.com!
 

Schoolreizen, groepsreizen en daguitstappen

Een dagje Planckendael of Pairi Daiza? Een weekje naar de kust of Ardennen met een groep leerlingen? Of zelfs een internationale schoolreis gepland, maar nog geen vervoer?

Bergkoning staat graag voor ieder bedrijf en iedere school of vereniging klaar om het vervoer te verzorgen. Bevraag je via de contactgegevens op de website en plan vandaag nog je ideale daguitstap of excursie in!

Voor al uw vervoersoplossingen denkt u best eerst aan Bergkoning!

Ligging en routebeschrijving