Openingsuren

Maandag 01/02 09:30 - 12:0012:00 - 16:30
Dinsdag 26/01 09:30 - 12:0012:00 - 15:00
Woensdag 27/01 09:30 - 13:00Na afspraak
Donderdag 28/01 09:30 - 12:0012:00 - 15:00
Vrijdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 30/01 GeslotenGesloten
Zondag 31/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Autocarbedrijf "Bergkoning" uit Bertem is een autocaronderneming die haar klanten vervoert naar zowel lokale als internationale bestemmingen. Met een enthousiast team van professionele chauffeurs staat deze firma klaar om zowel particulieren als scholen en bedrijven te voorzien van kwalitatief en veilig vervoer. U kan er een moderne autocar met chauffeur huren, maar eveneens een kleine stadsbus of een limousine. 

U kunt een beroep doen op hun diensten voor autocarreizen, citytrips, congressen, daguitstappen, groepsreizen, huwelijksceremonies, schoolreizen, luchthavenvervoer, skireizen en nog veel meer.

 

Autocarreizen en citytrips

Een reis begint steeds met de verplaatsing naar de vakantiebestemming. U kan er bij Bergkoning voor kiezen om u in stijl tot aan de luchthaven te laten vervoeren met een modern luchthavenbusje of zelfs in een limousine. 

Al onze autocars hebben de Euro 6-norm, WIFI of AUX, veiligheidsgordels.

Voor personen die niet zo happig zijn op vliegen en luchthavens, is er uiteraard een groot aanbod aan beschikbare autocarreizen. U wordt aan een opstapplaats opgepikt door de autocar, waarna het genieten al begint. U ziet de hele route die u aflegt van op de eerste rij en er wordt geregeld een stop gehouden, zodat er iets om te eten of te drinken kan genuttigd worden en een plas- of rookpauze kan plaatsvinden.

Het actuele aanbod aan ééndags- en meerdaagse autocarreizen vind je terug op www.bergkoning.com!
 

Schoolreizen, groepsreizen en daguitstappen

Een dagje Planckendael of Pairi Daiza? Een weekje naar de kust of Ardennen met een groep leerlingen? Of zelfs een internationale schoolreis gepland, maar nog geen vervoer?

Bergkoning staat graag voor ieder bedrijf en iedere school of vereniging klaar om het vervoer te verzorgen. Bevraag je via de contactgegevens op de website en plan vandaag nog je ideale daguitstap of excursie in!

Voor al uw vervoersoplossingen denkt u best eerst aan Bergkoning!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief