Openingsuren

Maandag 06/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Dekeyser bvba in de Vossenstraat in Bertem is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in schilder- , behang- en renovatiewerken. Door jarenlange ervaring weten zij een professioneel resultaat neer te zetten, mede door perfect in te spelen op de wensen en noden van hun klanten.

U kunt een beroep doen op de diensten van Dekeyser bvba voor badkamerrenovaties, behangwerken, gevelreiniging- en renovatie, kleuradvies, meubelrestoratie en schilderwerken. Voorts zijn zij ook inzetbaar voor al uw plaatsingen van inbouwkasten, inbouwmeubels, binnendeuren, gyproc, parket, laminaat, tegels, wandbekleding en tapijt.

 

Renovatiewerken

Wanneer u een oudere woning aan het opknappen bent, is er dikwijls nood aan een echte specialist om uw renovatiewerken te ondersteunen, begeleiden en uit te voeren. Jef Dekeyser is met zijn jaren ervaring binnen de sector de aangewezen persoon om deze taak op zich te nemen.

Hebt u een renovatieklus waar u graag een vakman voor aanstelt? Dekeyser bvba is uw eerste lijn bij renovatiewerken!
 

Schilder- en behangwerken

Een nieuw likje verf volgens de regels van de kunst op de muur aanbrengen of een type behangpapier vakkundig van op rol naar uw muur overzetten, dat is een klus die Dekeyser bvba op het lijf geschreven is.

Breekt u uw hoofd over de mogelijke kleurcombinaties van een bepaalde woonruimte? Als specialist terzake geeft deze stielman ook graag aanvullend kleuradvies om het geheel er uiteindelijk piekfijn te laten uitzien!
 

Vloer- en tegelwerken

Een binnenhuisruimte stijlvol inrichten begint bij het begin: de vloer waar je dagelijks op zal lopen. De keuze van materiaal speelt hierin een belangrijke rol. Ga je voor een strakke, moderne tegel in natuursteen of kies je toch eerder voor de klassieke, gezellige look en sfeer die tapijt, parket of laminaat met zich meebrengt?

Voor iedere plaatsing, zowel tegels als parket / laminaat, staat Dekeyser bvba u graag bij!
 

Andere klussen

Het vakmanschap van deze stielman houdt niet op bij uw vloeren en muren. Ook voor gevelreiniging, gevelrenovaties, inbouwkasten, inbouwmeubels, het plaatsen van binnendeuren, meubelrestoratie of het plaatsen van wandbekleding kunt u een beroep doen op de diensten van deze gereputeerde firma.

Neem vrijblijvend contact op en laat je in je renovatie-avontuur begeleiden door een echte professional!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief