Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 24/05
Pinksteren op 23/05
Maandag 24/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 18/05 09:00 - 18:00
Woensdag 19/05 09:00 - 18:00
Donderdag 20/05 09:00 - 18:00
Vrijdag 21/05 09:00 - 18:00
Zaterdag 22/05 09:00 - 18:00
Zondag 23/05 GeslotenGesloten

Info

Het Bier- en Wijnhuis in Bertem

Zoekt u een geschikt geschenkje voor een speciale gelegenheid? Bent u een fervent liefhebber van allerlei spirits, sterke dranken, exclusieve wijnen of speciale bieren? Of toch liever enkele frisdranken in huis? Dan bent u bij “Het Bier- en Wijnhuis” aan het juiste adres. Deze speciaalzaak in dranken heeft zowel in hun fysieke vestiging als in hun webshop een ruim assortiment in de aanbieding, waar zelfs de grootste kenners hun hart aan kunnen ophalen. Door een ruimer gamma dan je in het gemiddelde warenhuis kunt terugvinden, staan ze hun klanten bij iedere aankoop met gepast advies bij om een weloverwogen keuze te maken.  Hun concurrentiële prijzen verzekeren u ervan dat u nooit teveel betaalt voor uw dranken.
 

Alle soorten dranken

In de vestiging van Het Bier- en Wijnhuis in Bertem kunt u passend advies of informatie krijgen over het grote gamma aan dranken, zowel alcoholische dranken als frisdranken. Fan van een frisse pint of een specifiek soort speciaalbier? Een mojito of gin-tonic maken, maar nog geen rum, gin of tonic in huis? Een lekkere Bordeauxwijn om bij je avondeten of in je sofa te degusteren? Frisdrank nodig voor jezelf of je kinderen? Deze drankenhandel heeft voor ieder wat wils. Dicht bij de ingang van de winkel parkeren is mogelijk en als je bestelling te zwaar is om zelfstandig in te laden, steken hun ervaren medewerkers graag een handje toe met het inladen. Hou zeker ook hun acties in het oog, zo kunt u tijdens bepaalde periodes genieten van een korting op bepaalde dranken!
 

Webwinkel

Woon je op enige afstand van de fysieke winkel, maar ben je toch verkocht aan de goede service en de lekkere dranken die Het Bier- en Wijnhuis in de aanbieding hebben? Dan kan je gemakkelijk je bestelling plaatsen via de online shop. Enkele dagen later wordt uw bestelling dan thuis geleverd. Zo kunt u makkelijk en zorgeloos genieten van hun uitstekende service en hoeft u er niet eens uw deur voor uit.
 

Feesten en geschenken

Als je in de nabije toekomst een feestje gepland hebt of er eentje moet bijwonen, is het zeker niet mis om even van tevoren contact op te nemen met Het Bier- en Wijnhuis in Bertem. Door hun jarenlange ervaring en professionele advies weten zij perfect in te spelen op uw behoeftes. Voor de bier- of wijnliefhebber bieden zij leuke gevulde geschenkmanden aan met allerlei verschillende bieren of wijnen.
 
Zelf een feestje of evenement gepland? Dan staat het winkelteam graag voor u klaar om u te assisteren met de verhuur van professioneel materiaal om van uw event een echt succes te maken. Ze verhuren allerlei soorten feestbenodigdheden, zoals stoelen, tafels, koelinstallaties, tapinstallaties, buffetten en spoeltafels. Bij grotere bestellingen is het tevens mogelijk om een korting op het totaalbedrag te krijgen - Informeer je hiervoor bij de winkeleigenaar!
 
Bekijk zeker eens de webshop van Het Bier- en Wijnhuis om een bredere inkijk te krijgen in het grote gamma aan dranken, geschenken en eventmateriaal.
Online of in de winkel in Bertem - deze drankenhandel heet u alvast welkom!
 
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews