Openingsuren

Maandag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 21/04 Gesloten

Info

Matti’s Car Cleaning: mobiele handwas en detailingservice op maat. 

Stap in de wereld van glanzende luxe met Matti's Car Cleaning uit Bertem, de ultieme mobiele autowasserij. Bij Matti draait het allemaal om het subliem reinigen, minutieus polijsten en perfect detailen van je geliefde auto. Hij verandert jouw voertuig met zijn uitmuntende carwash aan huis in een glimmend pareltje dat niet te missen is.

Geboren uit een onuitblusbare passie voor de kunst van het wassen en detailen van auto's, is Matti's Car Cleaning vanaf 2022 dé eenmanszaak bij uitstek die je wagen met uitzonderlijke zorg en finesse behandelt. Van een hobby die transformeerde tot een professionele onderneming, biedt hij je nog altijd de meest precieze en persoonlijke aandacht voor je auto. Zijn mobiele handwas service combineert technische expertise met een artistiek oog voor detail, voor een resultaat dat je versteld doet staan.
 

De carwash die naar je toe komt! 

Matti’s Car Cleaning komt naar de door jouw gekozen locatie, of het nu je huis of werkplek is, en zorgt voor je voertuig terwijl je je bezig kunt houden met andere taken. Zijn mobiele carwash aan huis maakt het gemakkelijker dan ooit om je auto te laten glanzen zonder het comfort van je eigen ruimte te verlaten. Het aanbod? Een scala aan diensten en opties die op maat gemaakt zijn om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Bij Matti's Car Cleaning staat tevredenheid centraal. Hij biedt een carwashervaring die verder gaat dan alleen het schoonmaken van je auto. Het gaat om de subtiele aanraking, de glans die wordt achterlaten en de liefde waarmee je auto wordt behandeld. Want in Matti’s wereld is je auto niet zomaar een voertuig, het is een verlengstuk van je persoonlijkheid, een uitdrukking van jouw stijl. Laat Matti je helpen om het te laten stralen zoals het bedoeld is.

Of je nu op zoek bent naar een standaard wasbeurt of verlangt naar een complete reconditionering van je hele voertuig, Matti's Car Cleaning heeft steeds het perfecte pakket voor je. Hij streeft ernaar om elke klant tevreden te stellen met zijn uitgebreide dienstverlening. Matti is ervan overtuigd dat geen taak te groot is en geen detail te klein.
 

Verschillende extra’s voor je wagen

Matti's Car Cleaning biedt een uitgebreid pakket aan diensten die gericht zijn op het laten herleven van je auto, zowel van binnen als van buiten. Elke dienst is zorgvuldig samengesteld om je een totaalbeleving te bieden die je auto tot een nieuw niveau tilt.
 

Exterieur

Allereerst is er de 'kraspolijst' service. Matti neemt elke ongewenste kras of andere invloeden die de lak van je auto beïnvloeden en brengt deze weer tot leven door middel van zijn vakkundige polijstproces. Hij zorgt ervoor dat de lak van je auto weer straalt alsof hij net uit de showroom is komen rollen.

Daarnaast biedt hij een dieptereiniging van het stoffen interieur van je auto. Met deze dienst zorgt hij ervoor dat elke vieze plek, vlek, olie of ander hardnekkig vuil uit je tapijten, zetels, deurpanelen en dakhemels wordt verwijderd. Je interieur wordt hersteld naar een frisse en schone staat, waardoor je je weer als nieuw voelt in je auto.

Er is ook een exterieur coating service. Deze dienst zorgt voor een volledige extreme bescherming van de buitenkant van je auto. Het creëert een water- en vuilafstotend schild, biedt UV-bescherming, en geeft je auto een intense, gloednieuwe uitstraling.

Voor kunststoffen is er een speciale kunststof coating. Deze service herstelt verkleurde plastics naar hun oorspronkelijke kleur en biedt extra bescherming om ze er langer als nieuw uit te laten zien.

Dan is er nog de glas coating service. Deze coating biedt een intense bescherming voor de autoruiten, waardoor ze waterafstotend worden. Dit helpt niet alleen om de zichtbaarheid te verbeteren tijdens slecht weer, maar draagt ook bij aan de algehele look van je auto.

Last but not least, de velgen en banden coating service. Deze dienst biedt extra bescherming tegen remstof, water en vuilophoping. Niet alleen helpt dit de levensduur van de banden te verlengen, maar het geeft je velgen ook een langdurige en indrukwekkende uitstraling.
 

Interieur

Met het pakket lederbehandeling biedt Matti een dieptereiniging van alle lederen oppervlakken in je auto. Hij verwijdert moeiteloos vuile plekken, oliën en vetten van het leder, waardoor het er opgefrist en verjongd uitziet.

Daarnaast wordt er ook ozonbehandeling aangeboden, specifiek ontworpen om de meest hardnekkige vlekken, oliën en vuil te verwijderen uit tapijten, zetels, deurpanelen en dakhemels. Met deze behandeling wordt de binnenkant van je auto terug naar een bijna nieuwe staat gebracht.

Na de grondige reiniging, is er de mogelijkheid voor het beschermen van de gereinigde oppervlakken met de leder- en textielcoating diensten. Deze coatings zijn ontworpen om je lederen en textiele bekleding te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, vloeistoffen en het voorkomen van kleurverlies. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de bekleding, maar behoudt ook hun luxueuze uitstraling en gevoel.
 

Contacteer Matti voor de juiste prijzen

Neem nu nog contact op met Matti’s Car Cleaning voor meer informatie of voor de personalisatie van de aangeboden pakketten. Matti bezorgt je vrijblijvend een offerte op maat van jouw wensen! 

Ligging en routebeschrijving