Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinksteren op 23/05
Maandag 17/05 Na afspraakGesloten
Dinsdag 18/05 Na afspraak13:00 - 18:00
Woensdag 19/05 Na afspraak13:00 - 18:00
Donderdag 20/05 Na afspraak13:00 - 18:00
Vrijdag 21/05 Na afspraak13:00 - 18:00
Zaterdag 22/05 10:00 - 17:00... - 17:00
Zondag 23/05 Na afspraakGesloten

Info

Pure PJ: Voor al je winter- en racketsportbenodigdheden

Pure PJ is een shop voor wintersport en racketsport liefhebbers. Je kan er terecht voor de aankoop, verhuur en onderhoud van je materialen.
 

Wintersport

Voor alles wat te maken heeft met ski's, boots, snowboards en accessoires zoals kousen, thermisch ondergoed, helmen, skimaskers, tassen, wax, vijlen en ga zo maar verder moet je bij Pure PJ in Diest zijn. 
 

Racketsport

Tennis, Padel, Squash en badminton zijn topsporten die je zowel in de zomer als in de winter kan beoefenen. Bij Pure PJ kan je een uitgebreid aanbod vinden van modellen. Pure PJ laat je rustig de tijd nemen om je rustig te laten testen zonder druk en voorkeur voor bepaalde merken. 
 

Persoonlijke aanpak 

Pure PJ is grote voorstander van de persoonlijke aanpak. Wat het probleem ook mag zijn, op eender welk moment, het team van Pure PJ staat altijd met de glimlach voor je klaar. Ook buiten de normale openingsuren kan je hen contacteren voor een dringend probleem. 
 

Specialist in het vak

Pieter Jan Vanlommel is de trotse eigenaar van Pure PJ in Diest en tevens een echte perfectionist in hart en nieren. Reeds 20 jaar heeft hij ervaring in bootfitting, ski- en snowboardonderhoud en racketsporten. Voor de beste service en materialen voor al de winter- en racketsport is Pure PJ de place to be! Ga langs bij Pieter Jan en zijn team en je zal zien dat je nooit nog ergens anders naartoe wilt. 

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Racketsport

De zomer staat voor de deur: Tennis, Padel, Squash en badminton zijn zomertopsporten die om de juiste racket vraagt. Wij hebben het allemaal. Diverse merken.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief